Riskfritt spel

Ett riskfritt spel är en populär typ av bonus som spelbolagen ibland delar ut. Den är populär eftersom det finns mycket värde i den för oss som spelar och precis som det låter så är det riskfritt men det är inte helt så enkelt som det låter.

Ett riskfritt spel innebär oftast att du gör en insättning hos ett spelbolag och sedan placerar du ett vad på en viss summa. Om du skulle förlora ditt vad så får du tillbaka summan som du satsade till ditt spelkonto. Det är alltså helt riskfritt och antingen så vinner du på ditt vad eller så betalas insatsen tillbaka till ditt spelkonto.

Det finns oftast ett tak på hur mycket man kan satsa och ibland så finns det olika regler som man måste tänka på. Läs igenom villkoren innan du sätter igång (du hittar mer information under listan).

Bonuslista

SpelbolagRiskfria spelBetygMinim. OddsMobil Betting
Expekt1000 kr5N/AJaHämta bonus
Betfair350 kr5N/AJaHämta bonus

Exempel på riskfritt spel

Ett exempel på ett riskfri bonus kan vara som så att du får ett riskfritt spel på 100% upp till 50 kronor. Det finns även ett omsättningskrav på 3 gånger till oddset 1.50 eller högre. Det innebär då att du kan satsa 50 kronor till ett odds av 1.50 eller högre. Förlorar du vadet så återbetalar spelbolaget 50 kronor i bonus till ditt konto. Innan du kan ta ut den summan igen så måste du omsätta den 3 gånger. Du behöver då spela för 150 kronor på valfria matcher innan du kan ta ut den resterande summan. Tänk på att minimikravet på lägsta odds även gäller här.

Vi har fyllt i all information i vår bonuslista för att underlätta att hitta rätt riskfritt spel och så att du kan jämföra villkoren mellan de olika. Bonusar som vi listar här gäller för nya spelare som registrerar sig men det händer även att alla spelare som redan har ett konto får ett riskfritt spel men sådana kampanjer kan ni läsa om bland våra nyheter istället.

Håll utkik under Fotbolls-VM, Fotbolls-EM, Sommar-OS, Vinter-OS och andra större evenemang då det brukar bjudas på riskfria spel och många andra typer av bonusar hos spelbolagen.

Riskfritt spel hos Expekt