Gratisspel på EM-2016 hos Betsson

Skrivet av Jonny Nilsson den 29 april, 2016

Betsson oddsvinnareDet är bara 42 dagar kvar till Fotbolls-EM 2016 när jag skriver detta och Betsson har en trevlig kampanj där man kan få 100 kronor gratis att spela för på första omgången. För att få detta gratisspel så behöver du bara berätta vad du har för favoritlag i EM. Ditt gratisspel kommer att vara tillgängligt på alla olika enheter och kan användas fram till den 11 juni 2016. Gratisspelet gäller för odds på EM 2016 och du måste klicka i den blå rutan som dyker upp på din spelkupong för att aktivera gratisspelet.

Du får inte dela upp ditt gratisspel och om du skulle vinna så betalas vinsten ut som en bonus och den måste sedan omsättas 1 gång till ett odds på 1.50 eller högre.

Vi kommer att hålla ögonen på EM i sommar och förhoppningsvis så dyker det upp betydligt fler oddskampanjer. Sveriges chansen är väl kanske inte så bra men det blir förhoppningsvis ett riktigt intressant EM med bra fotboll och ett högt underhållningsvärde. Det finns även odds hos Betsson där man kan tippa vinnare på hela turneringen. Frankrike ligger just nu bäst till med ett odds på 4.00. Tyskland ligger precis efter med 4.40 medan Spanien ligger på 7 gånger pengarna. Tror du att Sverige vinner EM-2016 så får du 100 gånger pengarna så chansen där är väl väldigt liten.

Föregående artikel: