Oddsen på vem som vinner Idol-finalen 2015

Skrivet av Jonny Nilsson den 2 december, 2015

Vem tror du vinner Idol 2015? Spelbolagen är ganska säkra på att det blir Amanda Winberg. Hon är storfavorit inför den stundande finalen. På fredag den 4 december 2015 så ska det hela avslutas med en stor final i Globen. Vi har tre finalister som ska göra upp där bara en kan vinna.

Amanda Winberg är favorit hos spelbolagen och ger 1.80 i odds. Det är inte så säkra odds med andra ord och man kan nästan dubbla sina pengar på henne. Hon är kanske den deltagaren som har utvecklats mest under denna tävling.

Hon har aldrig hängt lös direkt i någon fredagsfinal och känns väldigt stabil. Hon brukar bjuda på en otrolig show och scennärvaro. Simon och Martin som är de andra två finalisterna ligger helt enkelt lite efter där.

Årets Idol startade för tolv veckor sedan och då var Simon Zion favorit till 2.15 gånger pengarna. Nu har oddset ökat upp till 4.20. Många tror att han åker ut redan i första rundan på fredag. Simon är lite för ”annorlunda” för att passa den breda massan kanske. Spelbolagen tror att det kommer att stå mellan Amanda och Martin. Här nedan ser du lite olika odds från Betsson och Unibet.

Vem vinner Idol 2015? (Betsson)

  • Amanda Winberg – 1.80
  • Martin Almgren – 2.50
  • Simon Zion – 4.20

Vem vinner Idol 2015? (Unibet)

  • Amanda Winberg – 1.85
  • Martin Almgren – 2.50
  • Simon Zion – 4.00

Så om du känner dig säker på vem som vinner så kanske det kan vara värt att prova lyckan. Vi har inte hittat någon fördelaktig oddsbonus inför Idol finalen men det kan tänkas dyka upp på fredag. Ibland kan det löna sig att vänta med spelet till precis innan tävlingen ska dra igång. Se bara till att du har koll på när spelbolagen stänger spelet på Idol 2015.

Skriv en kommentar

Föregående artikel:

Nästa artikel: