Odds på Champions League finalen 2015

Skrivet av Roy Sennert den 3 juni, 2015

På Sveriges nationaldag den 6 juni 2015 så är det dags för Champions League finalen. Juventus ska möta Barcelona i en match som vi sent ska glömma. Matchen kommer att spela på Olympiastadion i Berlin som vanligt. Messi, Neymar och Suarez ställs mot Tevez, Vidal och Pirlo. Här på Oddsbonus.com så ska vi gå på djupet och se hur bra odds vi kan få fram.

Barcelona är helt klart favoriter och de flesta spelbolag ger Barcelona ett odds på runt 1.60. Det är ganska lågt men fortfarande högt nog för att det ska vara intressant. Messi, Muarez och Neymar har verkligen fungerat bra tillsammans och de verkar nästan ostoppbara. Det är mycket tveksamt om Juventus orkar stå mot den trion.

Det lag som vinner Champions League finalen kommer att få 10,5 miljoner euro. Det är troligen inte pengarna som lagen här är ute efter utan det är så klart äran att vinna världens kanske viktigaste fotbollsturnering.

Bästa vinnarodds på Juventus mot Barcelona

Alla göra sina egna spel och vårt jobb är att leta upp de bästa oddsen helt enkelt.

  • Bästa vinnarodds på Barcelona är: 1.60
  • Bästa vinnarodds på Juventus är 5.25
  • Bästa odds på oavgjort är: 4.00

Vill du utnyttja en oddsbonus inför matchen så erbjuder Bet365 100 % bonus upp till 1000 kronor när du gör din första insättning där.

Så ser det ut och det lär inte förändra så mycket eftersom detta är en match som spelbolagen har stenkoll på. Det går även att spela på det lag som vinner Champions League finalen och då tar man bort möjligheten att det slutar oavgjort. Då sjunker så klart oddsen markant och Barcelona ger bara 1.35 medan Juventus ger 3.40.

Det ska nog mycket till om inte Barcelona tar hem Champions League finalen 2015 och jag lägger mina pengar där. Sen om det sker under ordinarie tid, på övertid eller efter straffar är frågan. Är det oavgjort med 20 minuter kvar så kommer nog inget av lagen att spel så riskfyllt och chansen finns därför att båda tar det säkra före det osäkra. Därför kan ett spel på oavgjort till 4 i odds inte vara helt dumt.

Ser Barcelona ut som man har gjort tidigare så blir det troligen en mål fest som kanske slutar 3-1 till Barcelona. Att spela på resultat är inget som vi ägnar oss åt då det är så pass svårt att det mer blir som ett casino över det hela. Det känns roligare att spela på utgången i matchen och där känns det som att man har lite bättre koll.

Skriv en kommentar

Föregående artikel:

Nästa artikel: