Betting på Eurovision 2015

Skrivet av Jonny Nilsson den 21 maj, 2015

Det är Eurovision-vecka 2015 och finalisterna utses under den här veckan till den stora avslutade tävlingen på lördag. Den 19 maj hölls den första semifinalen i 2015 Eurovision tävling med 16 artister och länder som tävlar om att komma till finalen på lördag. Den andra semifinalen med 17 tävlande artister och länder sker den 21 maj och den stora Eurovision finalen äger alltså rum lördagen den 23 maj 2015.

Med Eurovision Contest kommer också en ström av spännande förutsägelser, uppskattningar och vilda gissningar om vem som vinner, vem som blir två respektive trea. Experter och onlinebetting-sajter försöker presentera de mest exakta oddsen över vem som kommer att ta hem segern i 2015 års Eurovision. Att tippa på Eurovision Song Contest har blivit enormt stort och förra året tippade 100 000 i Europa på världens största musiktävling.

Fem favoriter

Under de senaste åren har Eurovision-tävlingen blivit en stor händelse för onlinespel med spelare från hela världen som satsar på ett brett utbud av spelmarknader. Betsson, Paf och Betway är bra exempel på spelsajter för svenska spelare där man kan satsa på vem som vinner i Eurovision. I år finns det 5 speciella favoriter och det är Sverige, Australien, Ryssland, Estland och Italien. Om man tittar på oddsen för dessa länder så ser det ut att bli en av dem som vinner Eurovision i år. Måns och Sverige är segertippade hos många spelbolag och tror du på Måns Zelmerlöw i den här tävlingen varför inte satsa en slant på att Sverige står som vinnande land i år.

Topp favoriter

Måns Zelmerlöw med låter Heroes ser med andra ord ut att ha stora chanser i tävlingen tätt följd av Italien med låten Grande Amore av pop-opera artisten II Volo. Australien tror man också kommer att lägga i topp i tävlingen med Tonight Again med artisten Guy Sebastian följd av Ryssland med A Million Voices med Polina Gagarina.

De 27 finalisterna i Eurovision Song Contest 2015 kommer att bli de fem stora, Frankrike, Storbritannien, Italien, Spanien och Tyskland. Dessutom deltar värdlandet Österrike och gästlandet Australien samt de tio länderna som fick högst antal poäng i semifinal 1 och semifinal 2.

Skriv en kommentar

Föregående artikel:

Nästa artikel: