Real Madrid mot Barcelona 22 mars 2015 – El Clasico

Skrivet av Jonny Nilsson den 22 mars, 2015

Idag söndagen den 22 mars 2015 klockan 21:00 så är det dags för kanske årets mest efterlängtade match, El Clasico. Det är Barcelona och Real Madrid som ska göra upp och det är Messi mot Ronaldo. Matchen spelar på Camp Nou i Barcelona och du kan följa den helt gratis via live stream hos Unibet här.

Oddsbonusar inför El Clasico den 22 mars

Eftersom det är en så pass profilerad match så satsar spelbolagen hårt på att marknadsföra den och det gör man genom olika former av bonusar och kampanjer. Det här är vad vi har hittat än så län.ge

    El Clasico, riskfritt spel
  • Riskfritt spel hos Betsafe – Betsafe bjuder på ett riskfritt spel inför helgens El Clasico. Om du lägger ett spel på El Clasico och klickar i riskfritt spel så ersätter Betsafe ditt spel upp till 250 kronor. Tack för det Betsafe!
  • Moneyback erbjudande hos Unibet – Unibet har ett Moneyback erbjudande på upp till 400 kronor inför El Clasico. Om du spelar på matchen på korrekt resultat, halvtid/fulltid eller första/sista målskydd och det blir straff i matchen så betalar Unibet tillbaka ditt förlorade vad upp till 400 kronor. Detta erbjudande är giltigt för alla kunder så du behöver inte anmäla dig innan.

Speltips på matchen mellan Barcelona och Real Madrid

El Clasico är en match som man nästan måste se och varför då inte satsa en liten slant på matchen för att höja spänningen ännu mer. Barcelona leder ligan med en poäng före Real Madrid så det bäddar för dramatik. Barcelona kan vara lite slitna eftersom man spelade en Champions League match tidigare i veckan men den fruktade anfallstrion Suarez, Messi och Neymar har hittat formen. Det kommer att blir svårt för Real Madrid att stå mot den anstormningen.

Real Madrid förlorade lite överraskande mot Schalke i Champions League men man lyckades trots allt att ta sig vidare. Spelet har inte riktigt levt upp till vad man är van vid och mot Barcelona den 22 mars så gäller det att man är i form. Frågan är om försvaret kan stå mot när Barcelona anfaller. Jag tror inte det och spelar på Barcelona till 1.65 i odds.

El Clasico Money Back hos Unibet

Bästa odds på Barcelona mot Real Madrid den 22 mars 2015

Här har vi hittat bästa möjliga odds inför matchen idag.

  • Barcelona har bästa odds på 1.65 hos Betsafe.
  • 4,30 är bästa odds för oavgjort hos Bet365.
  • 4,75 är bästa odds för Real Madrid hos Unibet.

Följ El Clasico via gratis live stream

El Clasico är en match man inte får missa och därför så har vi grävt upp två olika live streams som är helt gratis att använda sig av.

Unibet visar stormatchen mellan Barcelona och Real Madrid ikväll den 22 mars. Allt du behöver för att kunna se den är ett spelkonto med pengar på. Du kan följa alla La Liga matcher inklusive El Clasico. Om du är ny hos Unibet så får du en oddsbonus på 200 % upp till 1000 kronor.

Bet365 bjuder också på en gratis live stream. Samma sak gäller här att du behöver ett spelkonto med pengar på för att kunna se El Clasico. Du kan följa alla La Liga matcherna hos Bet365 helt gratis via live stream. Om du inte har ett konto så får du en oddsbonus på 100 % upp till 1000 kronor hos Bet365.

Hoppas nu att ni får möjlighet att följa matchen via en live stream och att ni utnyttjar oddskampanjerna där för maximal avkastning.

Skriv en kommentar

Föregående artikel:

Nästa artikel: