Liverpool Basel 9 december 2014

Skrivet av Jonny Nilsson den 9 december, 2014

Liverpool har problem i Champions League och ikväll så gäller det att vinna för att hålla sig kvar. Liverpool spelar hemma på Anfield mot Basel och matcher startar 20:45 ikväll. Du kan följa matchen på Viasat Fotboll eller via deras live stream där. Vi tänkte gå igenom lite om de båda lagen och sedan även titta på oddset för att se om det finns några spel man kan göra som har ett bra värde.

Livepool har inte imponerat alls i ligan och får inte riktigt igång sitt målskytte. Man saknar målskytten Suarez som såldes till Barcelona och Daniel Sturridge som är skadad. Istället så har man fått in flera nya spelare som inte riktigt har kommit igång. Den tänkta ersättaren Mario Balotelli är skadad och istället så kommer Rickie Lambert in. Lambert är inte den bästa på den positionen och det ser helt enkelt svårt ut för Liverpool. Mot Basel så kommer Livepool att behöva rycka upp sig ordentligt och frågan är om man mäktar med det med det nuvarande laget.

Basel har istället spelar mycket övertygande i ligan och även i det senaste mötet. Basel är annars ett sämre bortalag om man titta på statistik från Champions League då man inte ens har lyckats att knipa en poäng borta än så länge. Ikväll så behöver schweizarna bara få oavgjort för att klarar sig vidare och vi tror att man kommer att ställa upp med ett väldigt defensivt lag. Det kommer att bli en mycket oviss match och skulle Livepool få första målet så kommer det att öppna upp sig en hel del. Det är med andra ord en väldigt spännande match att titta på och även en intressant match att spela på.

Bästa odds Livepool mot Basel den 9 december 2014

  • 1 – Bästa odds hos ligger på 1.80 hos bet365.
  • X – Du får 3.85 i odds hos Betsafe.
  • 2 – Du får 4.75 hos bet365.

Oddserbjudande inför Liverpool mot Basel

Det finns en del spelbolag som satsar lite extra på Champions League och erbjuder riskfria spel. Här nedan ser ni några intressanta oddsbonusar.

bet365 – Välkomstbonus
Det finns ingen specifik bonus för Champions League idag men väl ett välkomsterbjudande för er som inte har konto hos bet365 än. Ni får 100 % upp till 1000 kronor när ni gör er första insättning. Bet365 ligger ofta i topp när det gäller odds så det är aldrig fel att ha ett konto här och kunna jämföra oddset mot andra spelbolag.

Betsson – Riskfritt spel i julkalendern
Betsson ger ett bra erbjudande i sin julkalender idag. Om du spelar för 200 kronor eller mer på kvällens Champions League matcher så får du ett riskfritt live-bet på 100 kronor under morgondagens matcher. Nya spelare får 100 % välkomstbonus upp till 1000 kronor.

Unibet – 50 kr riskfritt
Idag den 9 december så finns det ett riskfritt spel värt 50 kronor hos Unibet. Du kan bara använda detta riskfria spel på Champions League och du hittar det under ”Mitt konto”. Där behöver du acceptera erbjudande och sedan är det bara att sätta igång. Nya kunder får 120 % bonus upp till 1200 kronor.

Live Stream

Matchen mellan Liverpool och Basel visas tyvärr bara på Viaplay.se och där kan du även följa den via live stream. Det går bra att streama den via din telefon, surfplatta eller dator och sportpaketet där kostar 279 kronor i månaden för både film och sport.

Skriv en kommentar

Föregående artikel:

Nästa artikel: