Arsenal mot Manchester United 22 november

Skrivet av Jonny Nilsson den 21 november, 2014

Lördagen den 22:e november 2014 så möter Arsenal Manchester United i en väldigt viktig match. Det är en match i den 12:e omgången i Premier League. Arsenal ligger just nu 6:a i tabellen medan Manchester United ligger 7:a. Det är alltså väldigt jämt och spännande och inget av lagen kommer att känna sida nöjda med oavgjort här. Vinnaren här kan troligen sikta på en Champions League plats och förloraren kommer att få det väldigt svårt. Skulle det bli oavgjort så tappar båda laget mot konkurrenterna så det känns inte som så troligt.

Premier League 21 november 2014

Odds på matchen mellan Arsenal och Manchester United

Detta är en högintressant match att spela på och därför ändras även oddsen ofta. Denna sida uppdaterar sig när något händer och här kan du hitta bästa möjliga odds.

Odds bonusar inför matchen

Här listar vi lite bra bonusar som kan passa om man ska spela på matchen mellan Arsenal och Manchester United.

ComeOn – ComeOn har ett riktigt bra utbud på odds och som ny spelare så får du 100 % välkomstbonus upp till 3000 kronor. Om du spelar för lite mindre summor så finns det även en bonus där du bara sätter in 100 kronor för att få 400 kronor att spela för. Det är en perfekt oddsbonus för att bygga upp spelkassan med. Om du spelar hos ComeOn så har du även chans att vinna biljetter och en resa till matchen mellan Liverpool och Arsenal den 20:e december 2014.

Live Stream

Viasat äger rättigheterna till Premier League 2014 och även 2015 så den enda lagliga live streamen sänds av Viaplay. Viaplay visar alla matcher i Premier League men endast en av matcherna som spelas klockan 16:00 kommer att sändas live.

Speltips

Båda lagen har haft dålig form den senaste tiden och de får inte spelet att stämma riktigt. Båda lagen har en dålig backlinje som inte når upp till sin potential. United har inte en enda bortaseger i år och då har man mött ganska många olika lag. Arsenal har bara vunnit 2 av 5 hemmamatcher så om man tittar på statistiken så känns ett kryss troligt. Vi tror att båda lagen kommer att gå hårt för seger och därför är krysset inte sannolikt. Vi spelar på Arsenal här och tror att de tar en hemmaseger.

Vi får hoppas på en bra match och hög fotbollsunderhållning på lördag.

Skriv en kommentar

Föregående artikel:

Nästa artikel: