100 % Europafotbollsbonus

Skrivet av Jonny Nilsson den 9 augusti, 2014

bet365 har en Europafotbollsbonus som inte har ett direkt slutdatum, utan den är aktiv tillsvidare. Detta erbjudande inkluderar de bästa nationella ligorna i Europa och även gruppspelet och utslagningsomgångarna av Champions League.

Du kan hämta en bonus på upp till 100 % på din utdelning om du placerar fleravalsspel på Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga 1 eller Champions League. Det gäller då att lägga ett flervalsspel innan match bestående av 3 eller flera val där du kombinerar olika lag från en eller fler av ligorna vi nämnde ovan. Du kommer då att kunna säkra följande bonus på din utdelning.

 • Tripplar ger dig 5 % bonus.
 • Fyrlingar ger dig 10 %.
 • Femlingar ger dig också 10 %.
 • Sexlingar ger dig 20 %.
 • 7-val ger dig 30 %.
 • 8-val ger dig 40 %.
 • 9-val ger dig 50 %.
 • 10-val ger dig 60 %.
 • 11-val ger dig 70 %.
 • 12-val ger dig 80 %.
 • 13-val ger dig 90 %.
 • 14-val ger dig maximala 100 % bonus.

Som du ser så desto fler matcher du spelar, desto större bonus får du. Det gör att dina redan stora vinst tack vare oddset blir ännu större. Det är så klart väldigt svårt att sätta ett spel på så många matcher men om man väl lyckas så vill man få bra betalt och det får man just nu hos bet365.

Nya spelare som registrerar sig för första gången hos b365 får även en välkomstbonus på 100 % upp till 1000 kronor. För er som inte känner till det så har bet365 ett av de absolut största spelutbuden för oddsspel. Man ligger även väldigt högt till om man jämför odds mellan spelbolagen och det gör bet365 till ett populärt spelbolag för sportsbettors.

Du hittar även en gratis live stream hos bet365 som är aktiv för alla som har pengar på kontot. Du behöver alltså inte spela för dina pengar men så länge som ditt saldo inte är noll så kan du titta på många live streams varje dag. Denna tjänst fungerar på datorn så klart, men även på surfplattan eller mobilen. Det är perfekt så man inte missa några matcher.

Denna 100 % Europafotbollsbonus är inte den enda bonusen som riktar sig till oss fotbolls fans. Du hittar fler aktuella erbjudande hos bet365 om du klicka på länken nedan

Regler och villkor

 1. Spelet gäller endast för raka flervalsspel (1X2) på fulltidsresultat för Champions League, Premier League, Serie A, Primera Liga, Bundesliga 1 och australiensiska A-League. Den maximala bonus som du kan få ligger på 1 miljon kronor.
 2. Om någon match på annulerad så gäller bonusen fortfarande men bonusprocenten kommer att motsvara antalet vinnande val.
 3. Du kommer att få denna bonus utbetald inom 24 timmar.
 4. Detta erbjudande är tänk för spelare med ärliga avsikter och ska inte kombineras med andra erbjudande för att garantera en vinst.
 5. bet365 kan när som helst ändra/avbryta elller neka erbjudanden efter eget beslut.

Skriv en kommentar

Föregående artikel:

Nästa artikel: