32 dagar med erbjudande under Fotbolls-VM

Skrivet av Jonny Nilsson den 12 juni, 2014

32 dagar med erbjudande under Fotbolls-VM

ComeOn har tagit fram en trevligt Fotboll-VM kalender där du som spelare får nya erbjudande varje dag under hela turneringen fram till den 13 juli. Det skapar lite extra spänning i turneringen och ger oss möjlighet att få en fördel när vi spelar. Vi vet inte vad som finns i kalendern så håll ögonen öppna varje dag.

Några exempel på erbjudande som du kan hitta i VM-kalendern

ComeOn Fotbolls-VM 2014

  • Bonusar
  • Insatsen tillbaka
  • Spelkombinationer

Inledningserbjudandet idag den 12 juni 2014 är 50 kronor extra i vinst per mål som Neymar gör mot Kroatien om du satsar minst 100 kronor på honom som målgörare. Du kommer även att få en lott till dragningen i lotteriet med 100 000 euro i vinst.

Välkomstbonus

Om du inte har ett konto hos ComeOn så kan du registrera dig för att få ta del av VM-kalendern. Nya spelare kan sätta in 100 kronor för att få 500 kronor att spela för vilket är en riktigt bra oddsbonus.

Se dagens erbjudande i ComeOns VM-kalender

Sponsrar Livepool

ComeOn har även blivit sponsorer till fotbollsklubben Liverpool. Det finns hela 5 spelare från Livepool som spelar i det Engelska landslaget i Fotboll-VM 2014. Vi kan se fram mot en höst hos ComeOn med matchbiljetter, resor och signerade tröjor från Liverpool.

Du hittar även ett stort urval av odds hos ComeOn som faktiskt är spelbolagets styrka. Det finns en hel del löpande kampanjer och bonusar som vi håller koll på åt er.

Ni som vill spela på dagens match hittar följande odds hos ComeOn.

  • Brasilien – 1.20
  • Oavgjort – 5.00
  • Kroatien – 12.00

Det finns väl bara ett alternativ här för det ska nog mycket till om Brasilien ska förlora den första matchen på hemmaplan. Vi hoppas ni får er bra VM och att ni hittar många bra erbjudande i ComeOns VM-kalender 2014.

Skriv en kommentar

Föregående artikel:

Nästa artikel: