OS 2014 odds

Skrivet av Jonny Nilsson den 12 januari, 2014

Vinter OS 2014 börjar närma sig och det är dags att titta vilka odds som finns. Vi sammanställer oddstabeller som hjälper dig att hitta bästa odds från olika spelbolag. Betting på stora evenemang är alltid spännande men man ska inte nöjda sig med vilket odds som helst eller vilken bonus som helst. Alla som registrerar sig för första gången har även rätt till en oddsbonus och det kan snabbt dubbla din första insättning.

Nya grenar att följa i Vinter-OS 2014

Vinter-OS 2014 kommer att bjuda på några nya spännande grenar. Det är kul med lite nya grenar och vi hoppas även att spelbolagen kommer att sätta odds på dessa. De nya grenarna är som följer.

  • Mixstafett i skidskytte
  • Parallellslalom (snowboard)
  • Slopestyle (skidor)
  • Slopestyle (snowboard)
  • Backhoppning för damer
  • Rodel (lagtävling)
  • Konståkning (lagtävling)
  • Halfpipe (skidor)

Sotji Ryssland

Årets upplaga av Vinter-OS blir den 22:a i raden och den kommer att hållas i Sotji, Ryssland. Sotji ligger vid kanten av Svarta havet väldigt nära Georgien.

Den 7:e februari 2014 så startar allt och det varar sedan fram till den 23:e februari 2014. Det håller alltså på ungefär 2 veckor och under tiden så kommer vi att kunna njuta av bra vintersport, bra odds och mängder av bonusar från spelbolagen i samband med detta. Det kan alltså löna sig att hänga med bland alla kampanjer eftersom spelbolagen brukar vara lite extra generösa vid dessa events.

Politisk bojkott

Ryssland har varit lite i blåsväder inför detta OS. Bland annat så har man lagar som förbjuder homosexuella att öppet visa eller sprida propaganda för homosexualitet. Därför har även många stora profiler uppmanat till bojkott av detta OS. Det verkar inte bli någon större bojkott än så länge.

Historia

Man håller olympiska spel vart fjärde år och det började man med 1922. År 1940 och 1944 blev det inga olympiska spel till följd av världskriget. Tidigare så höll man sommar-OS samma år som man hade vinter-OS men man ändrade det 1992 för att det inte skulle bli för mycket samma år.

Intresset för OS ökar hela tiden och även spel på OS. Många som nästan aldrig spelar kan tänka sig att satsa lite när det är OS för att öka spänningen. Här på Oddsbonus.com kommer vi att hålla kolla på bästa odds för de olika grenarna och även för bonusarna.

Skriv en kommentar

Föregående artikel:

Nästa artikel: