Betsson lanserar EttKryssTvå

Skrivet av Jonny Nilsson den 26 oktober, 2013

Nu har Betsson lanserat en stryktipskonkurrent som heter EttKryssTvå. Skillnaden mot vanliga Stryktipset är att Betssons variant är oddsbaserad vilket innebär att det är spelarens skicklighet som avgör istället för hur mycket som satsas.

EttKryssTvå

På vanliga Stryktipset så får spelarna dela på en viss summa pengar om de är många som vinner. I Betssons alternativ så är det alltså det totala oddset som avgör och du vet innan du lämnar in din kupong hur mycket du kommer att vinna om den går in.

En bättre produkt

Annars fungerar Ettkrysstvå precis som Stryktipset att man tippar 13 matcher. Man är alltså garanterad en utdelning vid 10, 11, 12 och 13 rätt. Man räknar samma oddset på alla matcher och får på så sätt reda på en eventuell vinst. Betsson har gjort tester med kunder som upplevt att denna metod premierar skicklighet på ett bättre sätt. I filmen nedan så kan du se lite mer ingående hur det fungerar och hur man gör för att spela EttKryssTvå hos Betsson. Det är ganska kul att prova olika alternativ för att se hur det speglar en eventuell vinst och ibland kanske man vill ta en lite större risk för att kunna vinna betydligt mer.

Vi får se om Betsson kan utmana Svenska Spel i denna nya form av Stryktipset och om spelarna själva inser att här premieras duktiga spelare. Svenska Spel tillsammans med ATG dominerar än så länge marknaden men i framtiden så får vi kanske se en förändring här.

Betsson har gått ut med en pressrelease där man tackar Svenska Spel för 80 år med Stryktipset, men nu lanseras en annan bättre produkt. EttKryssTvå är ett modernare och rättvisare spel där man värderar skickligheten. Det är kanske dags för oss spelare att tänka lite på villkor som gäller och vilken återbetalning man får när man spelar. Det är lätt att bara fokusera på spelandet och inte på återbetalningen som faktiskt är minst lika viktigt.

Skriv en kommentar

Föregående artikel:

Nästa artikel: