Odds på Irland mot Sverige 6:e september

Skrivet av Jonny Nilsson den 4 september, 2013

Sverige möter Irland i den åttonde VM-kval matchen inför VM 2014 och vi har hittat bästa odds på båda lagen. Matchen spelas den 6:e september 2013 klockan 20:45 i Dublin. Det blir en svår match för Sverige att möta Irland borta och nästan måste vinna. Kanal 5 sänder matchen live och sändningen startar redan 20:00 på fredag.

Så ta och ladda upp med lite tilltugg och dricka och boka in 20:00 på fredag. För att göra matchen ännu lite mer spännande så hittar du odds nedan.

 • Bästa odds på Irland (1) – 2,70 hos bet365
 • Bästa odds på oavgjort (X) – 3,20 hos Betsson
 • Bästa odds på Sverige (2) – 2,60 hos bet365

Om du tittar på oddsen så ser du direkt att spelbolagen inte riktigt vet hur det ska gå och en väldigt svår match att sätta odds på. Det kan gynna oss spelare om vi vet mer. Personligen så tycker jag Sverige är värt en chansning till så pass bra odds. Vi nästan måste vinna för att verkligen vara med och jag tror Sverige kan överraska positivt.

Laguppställning Sverige

 • Isaksson
 • Lustig
 • Antonsson
 • J.Olsson
 • M.Olsson
 • Ekdal
 • Wernbloom
 • Larsson

 • Zlatan

 • Kacaniclic

 • Elmander

Livestream

För er som inte kan titta på Kanal 5 av någon anledning så sänder Unibet den gratis via live stream. För att kunna följa denna livestream hos Unibet så krävs det att du gjort minst en insättning och har pengar på kontot. Många andra av de andra kvalmatcherna går att följa hos bet365 gratis.

Vi hoppas att ni får en härlig kväll och att matchen blir bra. Kanske har vårt odds kunna hjälpa dig att få lite mer värde för matchen eftersom vi jämför alla spelbolag för att hitta det absolut bästa.

Skriv en kommentar

Föregående artikel:

Nästa artikel: