Odds på var Zlatan spelar nästa säsong

Skrivet av Roy Sennert den 17 juni, 2013

Nu börjar spelbolagen ge odds på var Zlatan kommer att spela nästa säsong. Oddsen pekar på att han stannar i Paris men om du tror på något annat så finns det pengar att tjäna. Om han nu skulle lämna Paris så ser det ut som att han kommer att gå till Italien.

Det är sommar och silly season. Det är alltid lite extra kul att se vilka värvningar som lagen gör och vår egen Zlatan är som alltid i hetluften. Efter en lyckas säsong i Paris Saint Germain där Zlatan vann skytteligan och även ligatiteln. Oddsen pekar på att Zlatan stannar kvar en säsong till men kommer rätt bud in så kan vad som helst hända. Om du spelar på att Zlatan stannar så får du idag ett odds på runt 1.35.

Det verkar som att Zlatan trivs i PSG även om man kan misstänka att han hellre hade spelat i ett bättre lag. Fortsätter satsningen på PSG så kana det bli bra men det behövs nya bra spelare om det ska fungera. Skulle de trots allt bli tal om en flytt så ligger nog Italien bra till hands. Zlatan har tidigare sagt att han trivs bra i Italien och skulle nog inte ha något emot att flytta tillbaka. Juventus är ett lag som det varit lite snack om och spelbolagen ger ett odds på 5.00 om Zlatan skulle gå dit.

Tror du dig veta var Zlatan Ibrahimovic spelar säsongen 2013/14 så får du odds enligt nedan när du lägger ett spel.

  • PSG – 1.35
  • Juventus – 5.00
  • Chelsea – 5.50
  • Real Madrid – 5.50
  • Manchester City – 10.00
  • Manchester United – 50.00
  • Arsenal – 50.00
  • Rysk klubb – 50.00
  • Barcelona – 150.00

Det är inte annat än att man blir lite sugen på att spela att Zlatan går tillbaka till Barcelona för 150 gånger pengarna. Alla oddsen hittar du hos Nordicbet här om du skriver Zlatan i sökrutan. Nya spelare får en fin oddsbonus på 100 % upp till 1000 kronor på första insättningen.

Skriv en kommentar

Föregående artikel:

Nästa artikel: