Regn på midsommar?

Skrivet av Fredrik Andersson den 5 juni, 2013

Det närmar sig midsommar och då är det alltid lite extra kul att gissa vad det blir för väder. Nu finns det så klart odds att spela på om du tror dig veta vad det blir för väder på midsommar. Om man ska lita på Betsson odds så får vi en blöt midsommar 2013. Malmö blir troligen den enda staden som får det torrt. Här nedan hittar du olika odds som har med midsommar 2013 att göra.

 • Regnar det mer än 5 millimeter på midsommarafton i Göteborg?
  Ja – 1.25
  Nej – 3.60
 • Regnar det mer än 5 millimeter på midsommarafton i Malmö?
  Ja – 2.55
  Nej – 1.45
 • Regnar det mer än 5 millimeter på midsommarafton i Östersund?
  Ja – 1.21
  Nej – 4.00
 • Regnar det mer än 5 millimeter på midsommarafton i Stockholm?
  Ja – 1.36
  Nej – 2.95

Som du ser så ser det ut att bli ännu en regning midsommar. Vill du gardera dig så kan du spela på att det blir regn och tjäna pengar om det blir så. Vill du chansa så kan du spela på att det inte regnar så mycket och istället tjäna riktigt mycket pengar. Spelar du på att det inte kommer att regna i Stockholm så får du nästa 3 gånger insatsen tillbaka vilket känns ganska bra. Precis som vi alla vet så är väder väldigt svårt att förutse och det är ofta meteorologerna har fel, och det kan man hoppas på här.

Du kan spela på ovan odds hos Betsson här och du får även en välkomstbonus när du gör din första insättning på 100 % upp till 1000 kronor.

Skriv en kommentar

Föregående artikel:

Nästa artikel: