Melodifestivalen 2013 final odds

Skrivet av Johanna Larsson den 8 mars, 2013

Som ni säkert hört så är YOHIO favorit att vinna finalen av Melodifestivalen nu på lördag den 9 mars 2013. Men vi har hittat några andra artister som har mer spelvärde och bättre odds. Det är alltså YOHIO som är favorit att vinna till ett odds på 1.50 idag. Det känns lite för lågt för att spela för om man inte är helt hundra att han vinner. Istället kan det vara värt att chansa på några andra alternativ.

Robin Stjärnberg med låten You ger hela 7.50 i odds idag och har troligen den bästa rösten i startfältet. Annars har vi Ralf Gyllenhammar med sin lite unika Bed on fire till 4.50 i odds. Vill du chansa riktigt så kan du spela på Sean Banan som ger hela 50 gånger pengarna.

Melodifestivalen 9 mars 2013 odds

  • YOHIO – ”Heartbreak Hotel” – 1.50
  • Ralf Gyllenhammar – ”Bed on Fire” – 2.85
  • Ulrik Munther – ”Tell the World I’m Here” – 8.25
  • Robin Stjernberg – ”You” – 8.25
  • Anton Ewald – ”Begging” – 14.00
  • Louise Hoffsten – ”Only The Dead Fish Follow The Stream” – 30.00
  • State of Drama – ”Falling” – 45.00
  • Sean Banan – ”Copacabanana” – 55.00
  • Ravaillacz – ”En riktig jävla schlager” – 60.00
  • David Lindgren – ”Skyline” – 65.00

Precis som ni ser så är det ganska varierade odds inför finalen i Melodifestivalen. Vi tycker att Ulrik Munther, Robin Stjernberg och Ralf Gyllenhammar känns spelvärda i dagsläget och kanske ett chansspel på Sean Banan eftersom det är många barn som röstar och det har visat sig vara viktigt. Det känns nästan som att det är fler barn än vuxna som röstar och barnen påverkar vuxna. Det ska inte underskattas och allt som är färgfullt och enkelt lockar barnen att rösta.

Skriv en kommentar

Föregående artikel:

Nästa artikel: