Lets Dance 2013 odds

Skrivet av Fredrik Andersson den 29 mars, 2013

Fredagen den 29 mars drar Lets Dance 2013 igång och här på Oddsbonus.com är vi så klart intresserade av oddsen och möjligheter att tjäna pengar. Storfavorit än så länge är Erik Segerstedt till ett odds på 3.50 men efter varje deltävling så kommer så klart oddsen att förändras. Tio kända profiler kommer att tävla mot varandra i 10 direktsända fredagsfinaler. Även Maria Montazami är med och spelbolagen ser henne som en möjlig vinnare till ett odds på runt 6.

Det är 8:e året som Let’s Dance sänds i Sverige och av de tidigare vinnarna så har fem stycken varit män. Kanske är det dags för en kvinna i år och då ligger nog Maria Montazami eller Anna Brolin bra till.

Let’s Dance 2013 Vinnare odds

  • Erik Segerstedt – Sigrid Bernson – 3.50
  • Anna Brolin – Tobias Wallin – 5.00
  • Maria Montazami – Kristjan Lootus – 6.00
  • Jennifer Åkerman – Calle Sterner – 6.50
  • Markoolio – Cecilia Ehrling – 7.50
  • Oscar Zia – Maria Bild – 8.00
  • Anette Norberg – Tobias Karlsson – 10.00
  • Sofia Wistam – Tobias Wader – 13.50
  • Robert Andersson – Oksana Spichak – 15.50
  • Håkan Dahlby – Jeanette Carlsson – 25.00

Oddsen uppdatera mellan varje deltävling men om man spelar på Erik, Anna och Maria idag så borde det resultera i ett ganska bra spel.

Var kan man spela?

Det finns några spelbolag som tillhandahåller spel på Let’s Dance. Tyvärr är det inte så vanligt hos de mindre bolagen utan det är de lite större som även har betting på Lets Dance. Betsson och Unibet är våra förstaval där man även får en bra betting bonus när man gör sin första insättning. Båda spelbolagen är likvärdiga när det gäller spelutbud och bonus men oddsen kan skilja något från dag till dag så det kan vara värt att slå ett öga på båda.

Skriv en kommentar

Föregående artikel:

Nästa artikel: