UFC 157

Skrivet av Fredrik Andersson den 11 februari, 2013

UFC 157

Lördagen den 23 februari är det dags för UFC 157 och main event är Liz Carmouche mot Ronda Rousey. Det är svårt att säga hur pass bra matchning detta är. Ronda Rousey är en otroligt stor favorit till 1.08 i odds medan det är sällan man ser så pass höga odds i UFC som Liz Carmouche ger, runt 9 gånger pengarna. Vi som spelar på UFC vet att allt kan hända så det kanske inte är helt fel att chansspela Liz Carmouche till 9 i odds för det är lite det som är charmen, allt kan hända och oddsen bestämmer inte.

Som Co-main event har vi Dan Henderson som ska möta Lyoto Machida i UFC 157. Det är en väldigt spännande match där det ska bli kul att se om ”Hendo” kan ta ut Machida på djupt vatten med sitt groundgame. Machida är ganska stor favorit till 1.50 i odds ungefär medan Dan Henderson ger 2.80.

Jag tror att det kan vara lönsamt att spela två underdogs här i form av Liz Carmouche och Dan Henderson. Totalt ger det ett odds på runt 10 gånger pengarna. Det är så klart väldigt hög risk men till det oddset känns det som en ganska bra spel faktiskt.

UFC 157 Live Stream

Om du vill följa galan live så börjar huvudgalan 04:00 svensk tid och det går att köpa på csports.se. Redan runt klockan 01:00 kan du se första matcherna gratis på Facebook och sedan hela underkortet på UFC.tv. Huvudgalan kommer att kosta runt 100 kronor att titta på.

Fight Card

 • Ronda Rousey (c) vs. Liz Carmouche
 • Lyoto Machida vs. Dan Henderson
 • Urijah Faber vs. Ivan Menjivar
 • Josh Koscheck vs. Robbie Lawler

Preliminary Card (FX)

 • Brendan Schaub vs. Lavar Johnson
 • Michael Chiesa vs. Anton Kuivanen
 • Court McGee vs. Josh Neer
 • Sam Stout vs. Caros Fodor

Preliminary Card (Facebook)

 • Dennis Bermudez vs. Matt Grice
 • Kenny Robertson vs. Brock Jardine
 • Jon Manley vs. Neil Magny

Skriv en kommentar

Föregående artikel:

Nästa artikel: