USA mot Sverige JVM-finalen

Skrivet av Fredrik Andersson den 4 januari, 2013

Betway oddsbonusSverige lyckades till slut besegra Ryssland i Junior-VM i ishockey igår den 3 januari. Sverige är nu klara att spela final på lördagen den 5 januri 2013. Spelbolagen har redan USA som favorit men kanske kan Sverige överraska och vinna finalen.

Sverige hade vissa problem mot Ryssland igår och det slutade 2 – 2 efter ordinarie tid. Därefter avgjordes det på straffar som Sverige gick vinnande ur. Frågan är hur starkt detta svenska lag är och kanske kan man även överraska mot USA imorgon och vinna. Då finns det mycket pengar att tjäna om man spelar på Sverige eftersom man får ett ganska bra odds.

Sveriges målvakt Niklas Lundström kan ha varit vad som avgjorde mot Ryssland då han räddade alla de ryska straffarna. Kan han hålla samma klass mot USA så blir det en spännande match.

Odds inför Sverige USA

Finalen i JVM spelas på lördag den 5 januari klockan 14:00, så missa inte det. USA tog sig till final genom att besegra Kanada så det är inget enkelt USA vi kommer att få möta.

Det bästa oddset du kan få just nu om du vill spela på USA är 2,00 hos Betway. Bästa odds på Sverige hittar man även det hos Betway och det ligger på 2,65 just nu. Det verkar som att Betway är snälla med oddsen inför denna match och det bör man utnyttja.

Bronsmatch

Det spelas även en bronsmatch i JVM den 5 januari klockan 10:00. Det är mellan Kanada och Ryssland. Ett bra spel här är att spela Kanada till 1,80 i odds hos Unibet. Det känns som att Kanada är betydligt starkare än Ryssland och bör kunna ta en ganska enkel seger imorgon.

Vi hoppas att ni har haft ett trevligt nyår och nu är laddade för nya fina spel och odds.

Skriv en kommentar

Föregående artikel:

Nästa artikel: