Melodifestivalen deltävling 1

Skrivet av Johanna Larsson den 27 januari, 2013

Betsson

Nu har David Lindgren tagit sig upp som oddsfavorit till att ta sig vidare i Melodifestivalen 2013 hos spelbolagen. Melodifestivalen 2013 startar nu den 2 februari så det är dags att lägga dina spel om du tror dig veta vem som vinner. Första anhalt är Karlskrona där David Lindgren, Eric Gadd och YOHIO är favoriter att ta sig vidare.

Förra året var David Lindgren även då favorit att ta sig vidare till Globen. I finalen så slutade han på en fjärdeplats med sin Shout It Out. Här nedan ser du odds på de olika deltagarna i den första deltävlingen av Melodifestivalen.

Melodifestivalen 2013 Karlskrona: Direkt till final odds

David Lindgren – 1.45
Eric Gadd – 2.20
YOHIO – 2.50
Michael Feiner Caisa – 3.20
Anna Järvinen – 4.40
Mary N´diaye – 4.40
Cookies N Beans – 7.00
Jay-Jay Johansson – 8.00

Du spelar alltså på den du tror ska ta sig direkt till finalen. Du kan spela till ovan odds hos Betsson. Vi kommer att återkomma med odds inför de andra deltävlingarna när de närmar sig. Du kan läsa mer om vinnarodds på Melodifestivalen 2013 här. Ulrik Munther är fortfarande favorit att vinna allt i Malmö men det är höga odds så inget är säkert. Ulrik ger just nu 5 gånger pengarna på att vinna Melodifestivalen 2013.

Betsson Odds
Betsson är snabba med at få ut lite annorlunda odds och spel. Det gillar vi på Oddsbonus.com och det är ofta här man kan göra pengar eftersom spelbolagen inte har lika bra koll här. Det är lättare för spelbolagen att analysera fotboll där de har mängder av experter som följer allt. Nya spelare får en insättningsbonus på 100 % upp till 1000 kronor på Betsson.

Skriv en kommentar

Föregående artikel:

Nästa artikel: