Odds på Annie Lööf

Skrivet av Johanna Larsson den 16 januari, 2013

Som ni säkert har hört så har det varit en del turbulens kring Centerpartiet och Annie Lööf. Nu finns det odds hos spelbolagen på om hon kommer att sitta kvar som partiledare den 14 september 2014. Det är ett ganska långsiktigt spel men gör här men det kan gå att tjäna lite pengar på det.

Vi har sett ett större intresse för spel på politik och svensk politik är intressant. De flesta spelbolag tror att Annie Lööf får sitta kvar men frågan är vad du tror. Oddset på att hon inte sitter kvar har gått upp något så tror man på det så finns det mycket pengar att tjäna.

Odds på om Annie Lööf är Centerpartiets partiledare den 14 september 2014:

  • Ja – 1.35
  • Nej – 2.70

Du kan nästa tredubbla dina pengar om hon inte sitter kvar. Spelbolagen brukar ha koll på sina odds så troligen är det ganska liten chans att hon inte sitter kvar men ingen vet väl helt säkert.

Det går även att spela på om månggifte kommer att vara tillåtet i Sverige före 2016 och det ger hela 250 gånger pengarna på Betsson så det är en riktig högoddsare.

Vi har jämfört odds hos de olika spelbolagen och presenterar här bästa möjliga odds på dessa val. Dessa odds finns bara hos de större spelbolagen så det finns tyvärr inte så många att jämföra mellan.

Skriv en kommentar

Föregående artikel:

Nästa artikel: