Alexander Gustafsson Shogun

Skrivet av Roy Sennert den 7 december, 2012

Imorgon lördagen den 8 december så smäller det. Då ska Alexander Gustafsson möta Mauricio Shogun Rua i UFC on Fox 5. Skulle Alex vinna den matcher så står han med stor sannolikhet inför en titelmatch mot Jon Jones. Vi tar så klart en match i tagen och tittar lite närmare på oddsen inför matchen mellan Alexander Gustafsson och Shogun.

  • Alexander Gustafsson bästa odds just nu 1.46.
  • Mauricio Shogun Rua bästa odds just nu 2.87.

Som ni ser så är Alex favorit hos spelbolagen och det beror troligen på en bättre fysik och kondition. Kan Alexander Gustafsson köra samma stil som han gjorde mot Thiago Silva och utnyttja sin räckvidd och sakta men säkert plocka isär Shogun så bör han kunna vinna detta. Man får inte glömma att Shogun är en legend och väldigt rutinerad fighter. Han kommer om han får chansen att ta ner fighten till marken och då kan det bli väldigt svårt för Alex. Vi har inte sett Alex på marken på länge och det är svårt att veta om han kan försvara sig där ordentligt. Den som lever får se heter det och nu är det inte så lång tid kvar.

Live Stream

Om du vill se matchen mellan Alexander Gustafsson och Shogun live så är det nog enklast att köpa UFC on Fox 5 galan på csport.se. Galan börjar 02:00 den 9 december svensk tid och det kan vara lite segt att hålla sig vaken men vill man se detta live så finns det inget att göra. Det gäller att hink kaffe och annat för att hålla sig vaken. Denna gala måste man helt enkelt se live om man gillar MMA och har man även satsat lite pengar så blir det ännu mer intressant.

Skriv en kommentar

Föregående artikel:

Nästa artikel: