UFC 154 odds

Skrivet av Fredrik Andersson den 17 november, 2012

Ikväll smäller det när UFC 154 drar igång och matchen mellan Georges St Pierre mot Carlos Condit är så klart på tapeten. Georges St Pierre har varit skadad och borta i närmare 1,5 år nu så det blir en efterlängtad comeback. Carlos Condit har imponerat stort och vann bland annat över Nick Diaz. Oddsen talar så klart för att GSP tar hem detta ikväll då han endast ger runt 1.30 i odds medan Carlos Condit ger närmare 4 i odds. Om man väger in att GSP har varit skadad och borta länge så kanske ett spel på Condit kan locka.

Bästa odds på UFC 154


  • Georges St Pierre bästa odds just nu 1.28 hos bet365
  • Carlos Condit bästa odds just nu 3.75 hos Betsson
  • Martin Kampmann bästa odds just nu 2.30 hos bet365
  • Johny Hendricks bästa odds just nu 1.67 hos Betway

Håller GSP sin vanliga klass så kommer han med all säkerhet ta ner Condit på marken och köra sin vanliga ground and pound till dess att vi antingen får ett avslut eller att GSP vinner på decision.

En annan spännande match i UFC 154 är den mellan Jony Hendricks och Martin Kampmann. Martin Kampmann har en viss förmåga att alltid krångla till det och sedan reda ut saker på något mirakulöst sätt. Inatt när han ställs mot Johny Hendricks så får han en av sina tuffaste matcher. Spelbolagen har faktiskt Kampmann som en underdog här och ger ett odds på runt 2.15. Johny Hendricks ger 1.70 så det är ganska jämt. Det känns som att det bli en 50 – 50 match och då väljer vi att spela Kampmann alla dagar i veckan till det oddset.

UFC 154 stream

Det finns väl en del olagliga sterams på UFC 154 inatt men det kommer vi inte att tipsa om här. Istället om du vill ha bra kvalitet och kunna följa hela galan live utan problem så kan det vara värt att betala en slant. Csports.se streamar UFC 154 live med start 04:00 inatt den 17 november 2012.

Snart är det även dags för Alexander Gustafsson som går sin match mot Shogun Rua den 8 december 2012.

Skriv en kommentar

Föregående artikel:

Nästa artikel: