USA valet 2012 odds

Skrivet av Fredrik Andersson den 20 oktober, 2012

Den 6 november 2012 avgörs det Amerikanska presidentvalet och här har vi bästa odds på kandidaterna. USA-valet är väldigt omtalat nu och även om mycket pekar på att Barack Obama kommer att vinna även denna gång så har Mitt Romney knappat in ordentligt. Det finns redan många som har börjat spela på det Amerikanska presidentvalet.

Obama är favorit i åtta av de nio viktigaste vågmästarstaterna. Eftersom saker och ting förändrar sig snabbt i USA-valet så gör även oddset det. Oddset justeras nästan varje dag nu när vi börjar närma sig eftersom det hela tiden händer så mycket. Ett klantigt uttalande kan göra att oddset direkt går upp. De spelbolag som har odds på valet i USA är Betsson, Unibet och bet365.

Odds på Amerikanska valet (nästa president)

 • Barack Obama 1,38
 • Mitt Romney 2,90

Nästa vice president – Odds

 • Joe Biden 1,4
 • Paul Ryan 3
 • Hillary Clinton 25
 • Condoleezza Rice 50
 • Susanna Martinez 75
 • Rick Santorum 150
 • Colin Powell 250
 • Al Gore 250
 • Michael Bloomberg 250
 • Donald Trump 300

Utöver detta så finns det även odds och spel på nästa ”Secretary of State”, vem vinner staten, hur många vunna stater och mycket annat. Det är kanske inte är det man brukar spela på men ibland kan det vara kul att spela på lite udda saker som Amerikanska valet. Det kan antingen vara en kul grej bara eller väldigt lönande om man är insatt i USA-valet. Vi här på Oddsbonus.com har bättre koll på sport och låter bli att spela på det Amerikanska valet. Som vanligt finns det en oddsbonus även för er som spelar på valet. Bet365 erbjuder nya spelare 1000 kronor i insättningsbonus på den första insättningen man gör.

Skriv en kommentar

Föregående artikel:

Nästa artikel: