Tyskland Sverige VM kval odds

Skrivet av Fredrik Andersson den 15 oktober, 2012

Sist mot Färöarna blev det välbehövliga 3 poäng till Sverige men tisdagen den 16 oktober är det dags för Tyskland att möta Sverige och vi har jämfört odds samt hittat ett väldigt bra spel. Här kan du även läsa om laguppställningar, live stream och unika erbjudande.

Bästa odds Tyskland Sverige 16 oktober

 • 1 (Tyskland) bästa odds just nu 1.25 hos Bet365
 • X (Oavgjort) bästa odds just nu 5.65 hos Betsafe
 • 2 (Sverige) bästa odds just nu 13.00 hos betsson

Speltips
Hur mycket man än vill att Sverige vinner eller kryssar denna match så tror jag att Tyskland kommer att bli för svåra. Med tanke på att det såg ganska skakigt ut mot Färöarna så väljer vi att spela handikapp -1,5 på Tyskland till 1.93 hos bet365. Alltså måste Tyskland vinna över Sverige med två mål för att vårt spel ska gå in.

Live Stream

Matchen mellan Tyskland och Sverige den 16 oktober sänds på Kanal 5 klockan 20:45. För er som vill följa matchen via live stream så har Unibet en gratis live stream på Tyskland mot Sverige. Allt som krävs är att man har ett konto hos Unibet med pengar på. Följ Tyskland Sverige via live stream här.

Laguppställning

Sverige:

 • Isaksson
 • Lustig, Granqvist, J.Olsson
 • B. Safari, Wernbloom, Elm, Larsson
 • Zlatan, Samuel Holmen, Johan Elmander

Tyskland:

 • Neuer
 • Lahm, Mertesacker, Badstuber, Boateng
 • Khedira, Müller , Götze , Özil, Reus
 • Klose

Erbjudande
När det är viktiga matcher i VM-kvalet 2014 så brukar spelbolagen ha lite exklusiva erbjudande. Det vi har hittat inför denna match är att bet365 har ett erbjudande där man får pengarna tillbaka vid 0-0 resultat. Placerar du ett spel innan avspark hos bet365 på en match i VM-kvalet och den slutar 0-0 så får du pengarna tillbaka. Det gäller inte alla marknader så läs på innan du utnyttjar detta erbjudande.

Spelschema
Det ser ganska ljust ut att Sverige tar sig till VM-2014, men än så återstår en del halvsvåra matcher. Det är främst mot Irland och Österrika som vi verkligen måste ge allt. Idag mot Tyskland räknar vi inte med poäng.

22 mars – Sverige – Irland
7 juni – Österrike – Sverige
11 juni – Sverige – Färöarna
6 sept – Irland – Sverigev
10 sept – Kazakstan – Sverige
11 okt – Sverige – Österrike
15 okt – Sverige – Tyskland

Vi hoppas trots allt på en bra match imorgon och Sverige har verkligen allt att vinna. Ingen förväntar sig att Sverige ska ta poäng och vi kan ta oss vidare även om vi inte gör det. Skulle vi lyckas ta poäng så sitter vi riktigt bra till.

{ 1 comment… read it below or add one }

John 16 oktober, 2012 kl. 15:24

Sverige brukar kunna resa sig från underläge, jag tror på oavgjort ikväll. Inte fel med 6 i odds på oavgjort:)

Skriv en kommentar

Föregående artikel:

Nästa artikel: