På Spåret vinnar odds

Skrivet av Fredrik Andersson den 6 oktober, 2012

I år firar På Spåret 25 år och lagen består då av tidigare mästare. Betsson har tittat lite närmare på detta och nu finns det odds på vem man tror vinner På Spåret 2012-2013. Favorit enligt Betsson är makarna Haag som även var favoriter förra året. Oddset på Erik och Martina Haag ligger på 2.50. Inte långt bakom kommer Cecilia Hagen och Lennart Hoa-Hoa Dahlgren på 4 i odds. En högoddsare är Jessica Gedin och Hans Rosenfeldt. Satsar du 100 kr på dem så får du 2000 kronor tillbaka om de vinner På Spåret i år. Ni kan läsa mer om På Spåret på den officiella sajten.

Här hittar ni odds på vinnaren av På Spåret

  • Erik Haag och Martina Haag – 2.50
  • Cecilia Hagen och Lennart Hoa-Hoa Dahlgren – 4.00
  • Tommy Engstrand och Carina Lidbom - 4.00
  • Lotta Bromé och Carl Jan Granqvist - 8.00
  • Stefan Holm och Katarina Mazetti – 9.00
  • Marcus Birro och Johanna Koljonen – 12.00
  • Caroline af Ugglas och Göran Hägg - 12.00
  • Dick Harrison och Ellinor Persson – 14.00
  • Jessica Gedin och Hans Rosenfeldt - 20.00

Så tror ni er veta vem som vinner På Spåret i år så ska ni inte tveka att lägga ett spel hos Betsson. Har ni inte redan ett konto på Betsson så kan ni läsa vår bonusguide här för att få en bonus när ni gör er första insättning för oddsspel. Betsson är en av Sveriges bästa sport och spelsajter idag med ett stort utbud av spel. Det är inte många andra som man kan spela på så många olika saker som hos Betsson. Vi har bara hittat ”På Spåret” odds hos Betsson och inte kunnat jämföra odds med andra spelbolag.

Skriv en kommentar

Föregående artikel:

Nästa artikel: