Lazio Milan odds

Skrivet av Fredrik Andersson den 20 oktober, 2012

Lazio möter idag den 20 oktober Milan i Serie A och det är spännande match med bra odds. Det är inte ofta oddsen är så jämna på en match och det gör att man kan tjäna pengar på detta om man kan sin sak. Matchen börjar 20:45 så det gäller att vara ute i god tid. Senast Lazio spelade hemma mot Milan så vann man med 2-0. I italienska cupen lyckades Milan vinna över Lazio med 3-1 så det är jämt skägg.

Vi tycker att denna match skriker kryss och det är även det vi väljer att spela. En brasklapp är att Pato är tillbaka i Milan men lär börja på bänken mot Lazio. Milan är fortfarande skadedrabbat och har absolut inte i fullt manskap.

Bästa odds Lazio Milan

  • 1 (Lazio) bästa odds just nu 2.30 hos bet365
  • X (Oavgjort) bästa odds just nu 3.25 hos betsson
  • 2 (Milan) bästa odds just nu 3.20 hos Betway

Gratis live stream

Ni kan följa matchen mellan Lazio och Milan via gratis live stream hos bet365 här bet365. Matchen börjar 20:45 och 5 minnuter innan kan du starta livestreamen hos bet365.

Lazio:
Marchetti
Konko-Biava-Dias-Lulic
Candreva-Gonzalez-Ledesma-Hernanes-Mauri
Klose

Milan:
Amelia
Abate-Bonera-Yepes-De Sciglio
De Jong-Montolivo
Emanuelson-Boateng-EL Shaaraway
Pazzini

Här nedan ser ni vårt speltips som vi valt att spela. Vi råder ingen att följa våra tips utan var och en får göra en egen analys. Det gäller även att spela med en rimlig insats av sin totala spelkassa. Vi skulle inte riskera mer än 5 enheter på detta spel.


Matchinformation:

När: Onsdag 20 oktober 20:45
Land: Italien
Liga: Serie A


Speltips:

Spel: X – Oavgjort
Odds: 3.25
TV: TV4-Sport X-tra


Spelbolag:

Skriv en kommentar

Föregående artikel:

Nästa artikel: