Betsson betalar tillbaka efter bragdmatchen

Skrivet av Johanna Larsson den 17 oktober, 2012

Betsson

Det är inte ofta som spelbolagen är så pass generösa men efter gårdagens bragdmatch i Berlin där Sverige lyckades vända 4-0 underläge mot Tyskland till 4-4 så har nu Betsson beslutat att betala tillbaka insatsen till alla spelare som spelat på Sverige. Det gäller endast 1X2 spel där man spelat på Sverige.

Bragden i Berlin visar att allt kan hända i fotboll. Det finns alltid en chans och man ska aldrig ge upp. Det visade Sverige igår att laganda och motivation kan slå allt. Betsson vill inte att någon svensk ska känna sig som en förlorare efter denna match och betalar alltså tillbaka insatsen.

Om du inte har ett konto hos Betsson idag och är nyfiken på att se vad de erbjuder så får nya spelare som registrerar sig här på Oddsbonus.com en insättningsbonus på 100 % upp till 1000 kronor när man gör sin första insättning. Det går alltså att tjäna pengar bara genom att göra en insättning. Läs mer om Betsson oddsbonus här: http://www.oddsbonus.com/betsson-bonus/.

Oddsen hos Betsson varierar kraftigt och vi brukar alltid ha konto hos ett flertal spelbolag för att kunna jämföra och få fram bästa odds. För en spelare som vill vinna långsiktigt så kan små oddsförändringar innebära stora pengar under 1 år eller mer. Därför gör vi som vana att alltid jämföra odds. Trots allt så ligger Betsson ofta väldigt bra till och det är nästan aldrig man får rent av dåliga odds hos Betsson. Sen gäller det så klart att kunna sina saker för om man förlorar sina spel så spelar det ingen roll hur bra odds man får.

Skriv en kommentar

Föregående artikel:

Nästa artikel: