Bate Borisov Valencia odds

Skrivet av Fredrik Andersson den 23 oktober, 2012

Idag den 23 oktober är det åter igen dags för Champions League. En intressant match idag är mellan Bate Borisov och Valencia. Hemmalaget har varit den stora överraskningen så här långt i Champions League och vi kan inte låta bli att spela Bate Borisov till så trevliga odds.

Bate Borisov har vunnit alla sina matcher i Champions League så här långt och är väl det laget som överraskat mest. Bate besegrade senast Bayern Munchen hemma med 3 – 1 och det säger att Bate har styrka att vinna mot alla lag i CL. Bate hemma idag, lite kallt svårspelat väder och med sina fans i ryggen så tror vi att man slår Valencia. Ett smakligt odds på hela 3.50 gör att det inte går att låta bli. Vi spela med en insats av 5 units på denna match och riskerar inte en stor del av kassan.

Bästa odds Bate Valencia

 • 1 (Bate Borisov) bästa odds just nu 3.50.
 • X (Oavgjort) bästa odds just nu 3.40.
 • 2 (Valencia) bästa odds just nu 2.10.

Preliminär laguppställning

Bate Borisov

 • Gorbunov
 • Polyakov – Filipenko – Simic – Bordachev
 • Olekhnovich – Likhtarov – Volodkov
 • Pavlov – Hleb
 • Rodionov

Valencia

 • Diego Alves
 • Joao Pereira – Rami – Costa – Cissokho
 • Gago – Tino Costa
 • Feghouli – Jonas – Guardado
 • Valdez


Matchinformation:

När: Onsdag 23 oktober 20:45
Land: Vitryssland
Liga: Champions League


Speltips:

Spel: 1 – Bate Borisov
Odds: 3.50


Spelbolag:

Ni väljer själv vad ni vill spela så klart. Tänk på att bet365 även har en insättningsbonus om ni inte redan har ett konto där. Ni får 100 % upp till 1000 kronor på första insättningen vilket gör att man snabbt kan bygga en spelkassa.

Skriv en kommentar

Föregående artikel:

Nästa artikel: