PSG Dynamo Kiev

Skrivet av Fredrik Andersson den 17 september, 2012

Tisdagen den 18 september 2012 möter Zlatans Paris St Germain (PSG) Dynamo Kiev i sin första gruppspelsmatch i Champions League. PSG har värvat backen Thiago Silva från Milan kommer troligen att vara med mot Dynamo Kiev. Som ni ser på oddset nedan så är PSG ganska stora favoriter mot Dynamo Kiev och PSG är även tippade att vinna sin grupp.

Det är väldigt kul att Champions League nu äntligen dragit igång. Vad kan vara bättre än att titta och spela på Champions League? Lite extrakul med PSG nu kanske när Zlatan och flera andra bra spelare har värvats. Vi får äntligen se hur ”nya PSG” klarar sig mot lite bättre motstånd från de andra ligorna.

Bästa odds PSG mot Dynamo Kiev Champions League

  • 1 (PSG) bästa odds just nu 1.61 hos odds bet365
  • X (Oavgjort) bästa odds just nu 3.75 hos b365
  • 2 (Dynamo Kiev) bästa odds just nu 6.00 hos Betsson odds

Vi väljer att spela en ren 1a här på PSG till ett odds på 1.61. Det känns som ett ganska bra spel att inleda Champions League med och ett ganska säkert spel. En annan match som man inte får missa är Real Madrid mot Manchester City som också spelas på tisdag. Den känns lite för farlig att spela men ska följas live trots allt.


Matchinformation:

Datum: Tisdag 18 september 20:45
Land: N/A
Liga: Champions League


Speltips:

Spel: 1 – PSG
Odds: 1.61


Spelbolag:

Paris Saint-Germain Dynamo Kiev TV

Vi har tur och kan följa denna match direkt på TV6. Sändningen startar redan klockan 20:00 den 18 september.

Behöver du utöka din spelkassa?

Skriv en kommentar

Föregående artikel:

Nästa artikel: