Gratis prenumeration på Offside

Skrivet av Fredrik Andersson den 29 september, 2012

Om du inte redan har ett konto hos Unibet så kan du registrera dig och samtidigt få en gratis helårsprenumeration på tidningen Offside utan någon kostnad. För er som inte känner till tidningen Offside så lanserades den för elva år sedan och har en stor trogen läsarskara i Sverige. Idag är den Sveriges största och mest lästa fotbollsmagasin. Du hittar mängder av analyser, breda reportage och med hjälp av tidningen Offside så kan du bli en bättre spelare. Vi på Oddsbonus.com läser alla denna tidning för att få en fördel mot andra som inte hänger med.

Gratis prenumeration på Offside

Vill du få en gratis helårsprenumeration på tidningen Offside så ska du följa instruktionerna nedan.

  1. Registrera dig som ny kund på Unibet via denna länk.
  2. Lägg ett spel på minst 100 kronor inom 24 timmar från att du registrerat dig.
  3. Du får då direkt en gratis prenumeration av Offside (7 nummer).
  4. Här kan du läsa mer om Unibets oddsbonus om du funderar på den.

Det kan inte bli mycket enklare och vinner du på ditt första spel för 100 kronor så har du faktiskt tjänat pengar samtidigt som du får en gratis prenumeration. Skulle du förlora så har du fått en prenumeration som är värd betydligt mer än 100 kronor, så det blir vinst hur man än ser på det. Lycka till och jag kan garantera att efter dina 7 gratisnummer så kommer du att fortsätta prenumerera på denna fantastiska tidning.

Skriv en kommentar

Föregående artikel:

Nästa artikel: