Följ Zlatans matcher via gratis live stream

Skrivet av Fredrik Andersson den 4 september, 2012

bet365 livestream

Nu kan vi glädjas åt att kunna följa alla Zlatans matcher i franska Ligue 1 helt gratis via live streaming. Det är bet365 livestreaming som gjort detta möjligt. För att kunna se alla matcherna som PSG spelar så behöver du bara vara kund hos bet365 och ha gjort en insättning. Du behöver alltså inte spela för din insättning. Det är mer för att visa att du är en riktig person så att tjänsten inte blir utnyttjad.

Registrera dig för bet365 live stream gratis >>

bet365 streamar alltså över 20 000 matcher per år och du kan förutom franska Ligue 1 även följa alla La Liga matcher, VM kvalet i fotboll och många andra fotbollsligor. Det finns även tennis från ATP och WTA-touren. Vi som jobbar med Oddsbonus.com använder själva oss av bet365 live streams för att följa matcher medan vi live bettar. Förutom att man får gratis livestream så har bet365 även riktigt bra odds på de flesta matcher.

Hur kommer det då att gå för Zlatan i PSG? Det är svårt att svar på men det har börjat ganska bra för Zlatan men desto sämre för laget. Jag tror att när laget väl spelat ihop sig så kommer det att gå väldigt bra. Nu har du ingen ursäkt att missa några matcher eftersom det är gratis att följa matchen direkt i datorn. Man vet aldrig när Zlatan bjuder på lite magi och att se matcher live är alltid bäst.

Vi kommer troligen återkomma lite med fler speltips som involverar PSG och vi känner att vi börjar få kläm på laget och hittar attraktiva odds. Än så länge känns hela laget väldigt svårspelat och vi satsat inga pengar i nuläget.

{ 1 comment… read it below or add one }

Joannes 7 september, 2012 kl. 03:13

Vi får väl hoppas att Zlatan hittar tillbaka till sin magi och börjar leverera lite då. Skönt att man kan se matcherna gratis och inte behöva betala 100 kr per match som tidigare.

Skriv en kommentar

Föregående artikel:

Nästa artikel: