Pengarna tillbaka om Novak Djokovic vinner US Open

Skrivet av Roy Sennert den 26 augusti, 2012

Det är många av oss som vill spela på tennis och US Open är en stor tävling som lockar till många spel. Novak Djokovic är som vanlig favorit i denna tävling och Betsson ger ett odds på 2.45 om man spelar honom som vinnare idag. Nu har Betway en kampanj där man får pengarna tillbaka om man spelar på någon annan och Novak skulle vinna. Detta erbjudande gäller endast för spel som lagts innan US Open startar och upp till maximalt 500 kronor.

Läs mer om kampanjen här

Ett tips här kan vara att lägga 500 kronor på Roger Federer hos Betway. Han ger runt 3.50 i odds just nu. Skulle han vinna så tjänar du lite över 1000 kronor och skulle han förlora så får du tillbaka din insats. Detta är ett väldigt bra erbjudande men tyvärr inte så lång tid kvar eftersom US Open startar imorgon måndagen den 27 augusti 2012.

Har du inte redan ett konto hos Betway så finns det även en odds bonus att ta del av. Nya kunder som registrerar sig här får ett spel för 250 kronor riskfritt. Det ger en ganska bra start och en möjlighet att bygga en spelkassa utan att risker så mycket egna pengar. Du kan även spela via din mobiltelefon hos Betway vilket gör det hela ännu mer intressant.

Odds på vinnare av US Open

 • Novak Djokovic – 2.45
 • Roger Federer – 3.50
 • Andy Murray – 4.20
 • Juan Martin Del Potro – 8.00
 • Jo-Wilfried Tsonga – 25.00
 • Robin Söderling – 50.00
 • Tomas Berdych – 50.00
 • Andy Roddick – 50.00
 • David Ferrer – 50.00
 • John Isner – 50.00
 • Milos Raonic – 70.00
 • Mardy Fish – 90.00

Skriv en kommentar

Föregående artikel:

Nästa artikel: