100 kr gratis livespel på Betsafe

Skrivet av Roy Sennert den 12 augusti, 2012

Nu startar de europeiska ligorna och idag spelas den traditionella matchen Community Shield mellan Chelsea och Manchester City. Betsafe erbjuder just nu våra läsare 100 kr gratis livespel och det finns mycket att välja mellan. Allt du behöver göra för att få detta gratis livespel är att sätta in 100 kronor. Man kan se denna bonus som en 100 % reloadbonus upp till 100 kr vilket är väldigt ovanligt att man får idag.

Gör så här för att få ditt 100 kr gratispel hos Betsafe

Tänk på att efter du gjort din insättning så kan det dröja några minuter innan det går att aktivera bonusen, så ha lite tålamod här. Därefter har ni 100 kr helt gratis som ni kan spela för. Söndagar är bra dagar att spela då det ofta finns väldigt mycket igång och man har tid över till att planera sina spel.

Ny spelare på Betsafe?
Har du inte redan ett konto så har du tur. Betsafe har inte bara bra odds utan även en bra oddsbonus. Nya kunder som registrerar sig på Betsafe här får 100 % upp till 1000 kronor på första insättningen för oddsspel. Detta erbjudande är endast giltigt en gång så försöka att maximera din bonus. Som de flesta vet så är det en stor fördel med en oddsbonus som ganska lätt går att omsätta med vinst. 1000 kronor är den vanligaste oddsbonusen just nu och det är en helt ok bonus. Den går snabbt att omsätta och har ett högt värde.

Skriv en kommentar

Föregående artikel:

Nästa artikel: