Novak Djokovic Roger Federer odds

Skrivet av Johanna Larsson den 6 juli, 2012

Världsettan Novak Djokovic ställs idag fredagen den 6 juli mot Roger Federer i Wimbledon. Det är semifinalen som ska avgöras då de båda herrarna möts och vi har jämfört odds för att ge dig bästa möjliga odds på båda spelarna.

Bästa Odds Novak Djokovic Roger Federer Wimbledon

  • Novak Djokovic – bästa odds just nu 1.42 hos odds betsafe
  • Roger Federer – bästa odds just nu 3.00 hos bet365 odds

Federer vann sin kvartsfinal över ryssen Michail Juzjnyj ganska lätt och Novak vann sin kvartsfinal mot tysken Florian Mayner lika lätt. Nu ska det alltså avgöras vem av de båda som får spela i finalen.

Oddsen pekar så klart på att Novak Djokovic är favorit. Du får lite under 1.50 i odds just nu på Novak medan Roger Federer ger närmare 3 i odds. Detta blir en bra match att titta på och gillar du tennis, varför inte höja spänningen något med ett bet. Trots det låga oddset så tycker vi det känns spelvärt att spela på Novak här.

Skriv en kommentar

Föregående artikel:

Nästa artikel: