Betsson Summer Challenge

Skrivet av Roy Sennert den 28 juli, 2012

Nu har Sommar OS 2012 dragit igång och spelbolagen har massvis med kampanjer. Bland annat så har Betsson dragit igång Betsson Summer Challenge där man kan vinna massvis med priser och få bra bonusar. Tävla precis som i OS och vinn fina priser. Just nu kan du kvala dig in för a vinna en bronsmedalj.

Betsson Summer Challenge
Delta i Betsson Summer Challenge

  • Bronsmedalj – Placera livekombinationsspel för totalt 550 kr eller mer på 1.50 eller högre i odds och du vinner bronsmedaljbonusen. Den ger dig 150 kr i bonus och kvalificerar dig för silvermedalj.
  • Silvermedalj – Sätt livekombinationsspel till odds 1.50 eller högre för minst 550 kr netto så vinner du silvermedaljbonusen och kvalificerar dig för finalen. Silvermedaljbonusen är på 250 kr.
  • Guldmedalj – För att vinna guldmedaljbonusen så måste du sätta 10 livekombinationsspel där varje spel är värt minst 60 kr netto och oddset är 2.50 eller högre på varje spelkupong. Detta är väldigt svårt och lämpar sig bara för proffs. Klarar du denna bonus så får du 600 kr.

Som ni ser så är Betsson Summer Challenge en rejäl utmaning. Inte nog med ovan tävling utan det finns även en tävling som hela tiden rullar i bakgrunden. De 10 högsta liveoddsen som spelare får in vinner olika priser. Förstapris är en VIP-resa till Champions League + 5000 kr så det är inte dumt.

Betsson publicerar även sina egna speltips varje dag klockan 13.00 men man kan ju undra hur bra de är och om de verkligen vill att vi ska vinna. Det är nog bättre att lita på sina egna instinkter och det känns betydligt bättre att själv analysera fram ett bra spel som sedan sitter.

Vi hoppas du hinner få nytta av Betsson Summer Challenge och kan tjäna lite pengar. Har du inte redan ett konto på Betsson så får du även en oddsbonus på 100 % upp till 1000 kr när du registrerar dig som ny kund.

Skriv en kommentar

Föregående artikel:

Nästa artikel: