Sverige England EM 2012 odds

Skrivet av Roy Sennert den 14 juni, 2012

Matchen mellan Sverige och England i Fotbolls EM 2012 spelas nu på fredag den 15 juni klockan 20:45 i Kiev. Matchen sänds live på TV4 och går även att se på TV4Play. På denna sida kan du hitta bästa odds på de olika resultaten i matchen samt ingående information och nyheter.

Bästa Odds Sverige England EM 2012

  • 1 (Sverige) bästa odds just nu 3.70 hos odds betsafe
  • X (Oavgjort) bästa odds just nu 3,25 hos odds bet365
  • 2 (England) bästa odds just nu 2,12 hos Betsson odds

Speltips

Vi på Oddsbonus.com är vana tippare och efter Sveriges match senast mot Ukraina så ser det dåligt ut. Det som har förändrats nu är att Sverige inte har något att förlora längre. Laget är redan sågat vid fotknölarna och nu finns allt att vinna. Ett odds på närmare 4 gör faktiskt att Sverige känns spelbart mot England. Sverige är bättre än vad man visade mot Ukraina och den 15 juni ska man visa det. Vårt speltips är att Sverige vinner till nästan 4 gånger pengarna.

TV Tider

Sverige mot England spelar 20:45 och innan dess spelar Frankrike mot Ukraina klockan 18:00.

Troliga Laguppställningar

Sverige:
Isaksson
Lustig Mellberg Granqvist M.Olsson
Elm Källström
Larsson Zlatan Toivonen
Rosenberg

England:
Hart
Johnsson, Lescott, Terry, Cole
Milner, Gerrard, Parker, Chamberlain
Young, Wehlbeck

Spelschema

Så här ser spelschemat ut för Sverige i EM 2012. Nu möter vi England den 15 juni och sen därefter Frankrike. Vi behöver troligen vinna dessa två matcher för att komma vidare så det ser mörkt ut men än har vi inte gett upp.

  • 11 juni Ukraina – Sverige 20:45, Kiev (SVT) 2-1
  • 15 juni Sverige – England 20:45, Kiev (TV4)
  • 19 juni Sverige – Frankrike 20:45, Kiev (SVT)

Skriv en kommentar

Föregående artikel:

Nästa artikel: