Spanien Italien gratis liveoddsspel EM 2012

Skrivet av Johanna Larsson den 10 juni, 2012

Italien är ett ifrågasatt lag och idag den 10 juni möter man Spanien som är favoriter att vinna hela EM 2012. Detta är inte bara en riktigt bra match som man inte får missa utan nu kan man även få ett gratis liveoddsspel som ger dig en gratis chans att vinna pengar. Allt du behöver göra för att få ett gratis liveoddsspel på denna match är att placera ett spel innan avspark och sen när matchen startat placerar du ytterligare ett spel på en valfri liveoddsmarknad hos bet365. Om ditt första liveoddsspel missar så återbetalas din insats för det spelet upp till det högsta insatsbeloppet.

Hämta ett gratis liveoddsspel på matchen Spanien mot Italien

Vem vinner då matchen mellan Spanien och Italien? Vi på Oddsbonus.com tror på en spansk seger här. 2-0 eller 2-1 känns som trovärdiga resultat ikväll. En spansk seger ger hela 1.90 i odds vilket känns väldigt spelbart. Här nedan ser du bästa odds på matchen.

Oddsjämförelse

  • 1 (Spanien) bästa odds just nu 1,90 hos odds bet365
  • X (Oavgjort) bästa odds just nu 3,45 hos odds Nordicbet
  • 2 (Italien) bästa odds just nu 4,75 hos bet365 odds

Utöver gratisspelet så får nya kunder även en startbonus på 100 % upp till 1000 kronor hos bet365. Det är en av våra bättre oddsbonusar just nu.

Preliminär spansk startelva (3-5-2): Casillas; Sergio Ramos, Marchena, Puyol, Capdevila; Senna; Iniesta, Xavi, Silva, Torres och Villa

Preliminär italiensk startelva (3-5-2): Buffon – Bonucci, De Rossi, Chiellini – Maggio, Thiago Motta, Pirlo, Marchisio, Giaccherini – Balotelli, Cassano

Spanien Italien TV

Matchen mellan Spanien och Italien sänds på SVT2 (SVT2 HD) idag den 10 juni klockan 18:00.

Skriv en kommentar

Föregående artikel:

Nästa artikel: