Gratis Liveoddssp​el på England mot Italien

Skrivet av Fredrik Andersson den 23 juni, 2012

Det kanske mest spännande kvartsfinalen i EM 2012 blir England mot Italien söndagen den 24 juni. För att öka spänningen ännu lite mer så bjuder bet365 på ett gratis liveoddsspel under denna match. Allt du behöver göra för att dra nytta av detta erbjudande är att placera ett spel innan avsparken mellan England och Italien. När sen matchen väl har startat så placerar du ytterligare ett spel på valfri liveoddsmarknad. Skulle ditt första liveoddsspel gå förlorat så återbetalar bet365 hela din insats för det första spelet upp till insatsbeloppet på ditt första spel innan matchstart.

Det kan låta lite rörigt men är inte så inveklat. Besök bet365 här för att få alla detaljer och det går även bra att fråga supporten där om något skulle vara okklart. Utöver detta gratis liveoddsspel så får alla kunder som registrerar sig hos oss på Oddsbonus.com en startbonus hos bet365 på 100 % upp till 1000 kronor. Sätter du in 100 kronor så får du direkt 200 kronor att spela för. bet365 är korade till världens bästa spelbolag för sportspel och du kommer att märka varför när du väl provat på det. Det finns ett så otroligt stort utbud av matcher. Inte bara finns det många matcher utan oddsen ligger även väldigt högt när man jämför med andra spelbolag. Vi på Oddsbonus.com jobbar ofta med att jämföra odds och märker då direkt att bet365 ligger i framkant. Även om man inte alltid är bäst så ligger man nära och det tyder på att man hela tiden vill erbjuda så bra odds som möjligt för oss spelare.

Vi hoppas på en spännande match imorgon den 24 juni och må bästa lag av Italien och England gå vidare till semifinal i EM 2012. Tyvärr levde inte Sverige upp till våra förväntningar men snart är kvalet för VM 2014 igång och vi tar nya tag.

Skriv en kommentar

Föregående artikel:

Nästa artikel: