Skrällen Betsson

Skrivet av Roy Sennert den 29 maj, 2012

Du har väl hört talas om Skrällen från Betsson? Det är Betssons nya kampanj som de marknadsför ganska kraftigt i media. Det är faktiskt en ganska bra kampanj som ger oss spelare ett mervärde. Så här fungerar Skrällen på Betsson.

Om du spelar på Sverige inför EM 2012 så får du ett väldigt bra odds, men det är inte så troligt att Sverige kommer att vinna. Allt som krävs är så klart en skräll om Sverige ska vinna Fotbolls EM 2012. Det fina med detta erbjudande är att du riskerar inget eftersom Betsson ger dig ett riskfritt spel på det lag som vinner Fotbolls EM 2012 och du kan spela på vilket lag du vill.

Skrällen Betsson

Gör så här för att få ett riskfritt spel på vinnaren av Fotbolls EM 2012

  • Registrera dig eller logga in på Betsson här.
  • Lägg ett spel på 50 kr eller mer på vinnaren av Fotbolls EM 2012. Betsson kommer att betala tillbaka din insats upp till 500 kr inom 48 timmar. Detta är ett väldigt lukrativt erbjudande som alla bör utnyttja.
  • Du får enkelt tillbaka dina pengar genom att skicka email till: riskfrittspel@betsson.com och ange ditt användarnamn och kupong-ID.
  • Du får endast göra ett spel under Skrällen.
  • Kampanjen pågår mellan den 23 maj 2012 till och med den 7 juni 2012.
  • Erbjudandet är endast för svenska kunder.
  • Tänk på att om du inte redan har ett konto hos Betsson så får du även en insättningsbonus på 100 % upp till 1000 kr.

Vi hoppas att ni nu inser värdet av Skrällen. Ett lag jag själv kommer att spela på är Holland som man just nu får 7.75 i odds på. Spanien är favoriter med 3.80 i odds medan Italien ger hela 12 gånger pengarna. Sverige ger 75 gånger pengarna och sätter ni 500 kr riskfritt spel på Sverige så kan ni vinna 37500 kr utan att riskerat en kronor. Vem som vinner får tiden utvisa men det har hänt många gånger förr att segraren inte var den som alla trodde på innan turneringen.

Skriv en kommentar

Föregående artikel:

Nästa artikel: