Odds på vilken stad som får arrangera ESC 2013

Skrivet av Johanna Larsson den 30 maj, 2012

Efter Loreens fantastiska seger I Eurovision song contest i Azerbajan i lördags står det nu klart att semifinalerna och finalen ska arrangeras i Sverige 2013. Var världens största tv-sändning ska äga rum är dock ännu oklart, det kan bli i Stockholm men möjligheterna finns också att det blir Göteborg eller Malmö som får arrangera festivalen. Alla städerna vill ha evenemanget och har arenor som uppfyller kraven. Enligt spelbolaget Betssons lutar det åt att det blir i Stockholm som just nu är storfavoriten och en satsad hundralapp endast ger 140 kr tillbaka. Malmö är andrahandsfavoriten till fyra gånger pengarna medan Göteborg ger högst odds med 4,50. Stockholm är som sagt Betssons storfavorit och med nybyggda Friends Arena i Solna, tusentals redan bokade hotellrum och med erfarenheten av att arrangera stora miljonpubliksarrangemang skulle vi bli ytterst förvånade om inte Stockholm får stå värd för ESC 2013 säger Thomas Bertilsson på Betsson. Här nedan hittar du befintliga odds från Betsson.

Vilken stad blir värdstad för Eurovision Song Contest 2013:

  • Stockholm
    Odds: 1.40
  • Malmö
    Odds: 4.00
  • Göteborg
    Odds: 4.50

Här kan du spela på den stad du tror får Eurovision Song Contest 2013

Skriv en kommentar

Föregående artikel:

Nästa artikel: