Bayern München Chelsea odds

Skrivet av Roy Sennert den 17 maj, 2012

Lördagen den 19 maj 2012 är det dags för finalen i Champions League där Bayern München möter Chelsea på Alianz Arena i München. Vi har tittat lite närmare på ”årets match” och även jämfört odds hos de olika spelbolagen. Matchen spelas alltså den 19/5 2012 klockan 20:45 och det finns tyvärr ingen gratis live stream för matchen.

Vid en först anblick av oddsen så ser faktiskt Chelsea lite intressant ut. Man kan just nu få över 4 i odds på Chelsea. Det är klart att Bayern Munchen är favoriter med hemmaplan och allt men Chelsea har redan överraskat med sitt defensiva och lite tråkiga spel samtidigt med sylvassa kontringar. Spelbolagen ger Bayern Munchen runt 1.80 i odds och det känns inte riktigt lika intressant måste jag säga. Då spelar jag hellre på resultatet 2 – 1 till Bayern Munchen som just nu ger 14 i odds hos bet365. Ska jag spela 1 X 2 så spelar hellre på Chelsea eller kanske även oavgjort till närmare 4 i odds. Här nedan ser du bästa odds på de olika resultaten.

Bayern München Chelsea Champions League 19 maj bästa odds

Ett annat intressant spel man kan göra är att Fernando Torres gör 3 eller fler mål. Väldigt osannolikt så klart men absolut inte omöjligt. Det ger ett odds på 80 gånger pengarna så det betalar ganska bra. Ni som inte tänker spela på denna match måste i alla fall titta på den. Det blev inte den finalen som alla trodde men hur man än ser på det så är detta Europas bästa klubblag som gör upp om titeln i år. Många tycker inte Chelsea förtjänade finalplatsen men allt kan hända i fotboll och nu är Chelsea i final. På lördag får vi se vilket lag som höjer bucklan och är Europas bästa klubblag.

Skriv en kommentar

Föregående artikel:

Nästa artikel: