UFC Sweden

Skrivet av Roy Sennert den 10 april, 2012

Den 14 april 2012 är historisk när det gäller MMA i Sverige. Det är nämligen första gången som världens snabbaste växande sport kommer till Sverige. Det är dags för UFC Sweden och en main event med vår svenska stolthet Alexander Gustafsson som ska möta Thiago Silva. Hur det går vet ingen men detta är så klart en gala som man vill se på plats i Globen på lördag.

När det gäller odds på main event så är det ganska låga odds på Alexander Gustafsson. Man får runt 1.45 och det känns inte riktigt spelvärt. Istället kan det vara mer intressant att spela på några av de andra svenskarna som ska upp den 14 april. Magnus Cedenblad som möter Francis Carmont ger runt 2.75 i odds vilket är helt ok. Papy Abedi mäter James Head och ger runt 1.50 i odds.

Här ser ni odds på de mest spelade fighterna i UFC Sweden den 14 april 2012


 • Alexander Gustafsson bästa odds just nu 1,45 hos odds Nordicbet
 • Thiago Silva bästa odds just nu 2,87 hos odds Bet365

 • Alessio Sakara bästa odds just nu 4,00 hos bet365
 • Brian Stann bästa odds just nu 1,25 hos Betsson

 • Magnus Cedenblad bästa odds just nu 2,75 hos Nordicbet
 • Francis Carmont bästa odds just nu 1,45 hos Unibet

 • James Head bästa odds just nu 2,50 hos Nordicbet
 • Papy Abedi bästa odds just nu 1,50 hos Betsafe

Glöm inte bort att utnyttja en odds bonus om ni väljer att spela på någon av matcherna. Använder du bonusen på rätt sätt så kan du lätt dubbla din insats och även din avkastning. Ska ni till Globen på lördag och se UFC så är det inte fel att ha satsat lite pengar för att få upp spänningen ännu mer. Lycka till med era spel och vi håller så klart tummarna för våra svenska fighters. Ni som inte kommer att vara på plats kan glädja er åt att se det preliminära kortet helt gratis på Facebook.

UFC Sweden Fight Card

Huvudkort

 • Alexander Gustafsson vs. Thiago Silva
 • Alessio Sakara vs. Brian Stann
 • Siyar Bahadurzada vs. Paulo Thiago
 • Diego Nunes vs. Dennis Siver
 • DaMarques Johnson vs. John Maguire
 • Damacio Page vs. Brad Pickett

Preliminärt kort (Facebook)

 • Papy Abedi vs. James Head
 • Cyrille Diabate vs. Tom DeBlass
 • Francis Carmont vs. Magnus Cedenblad
 • Yoislandy Izquierdo vs. Reza Madadi
 • Simeon Thoresen vs. Besam Yousef
 • Jason Young vs. Eric Wisely

Skriv en kommentar

Föregående artikel:

Nästa artikel: