Real Madrid Bayern Munchen odds

Skrivet av Roy Sennert den 24 april, 2012

Bayern Munchen lyckades med bedriften att slå världens bästa lag Real Madrid hemma, men vad är oddsen att Bayern Munchen orkar att stå emot på onsdagen den 25 april? Då kommer nämligen Real Madrid att göra allt för att kross Bayern Munchen och säkra en Champions League final. Om du väljer att spela på Real Madrid som segrare på onsdag så får du ett odds på runt 1.50 medan Bayern Munchen ger över 6 i odds. Matchen startar 20.45 den 25 april och sänds på VIasat Fotboll och för dig som har tillgång till HD-kanaler även på Viasat Fotboll HD. Det kommer garanterat att bli en väldigt underhållande match med troligen den bästa fotbollen du kan se just nu.

Bästa odds på Real Madrid mot Bayern Munchen 25 april 2012

Eftersom Bayern Munchen har Mario Gomez i laget så kan vad som helst hända. Trots allt ska inte Bayern Munchen kunna hota Real Madrid och vi på Oddsbonus.com tippar att matchen slutar 3-1. Bayern har den fördelen att man kommer att köra på för fullt och skulle Bayern Munchen få första målet den 25 april så blir det riktigt svårt för Real Madrid som då måste göra 3 mål på raken för att vinna.

Det roligaste vore så klart med en final mellan Barcelona och Real Madrid men bästa laget förtjänar helt enkelt platsen och Bayern Munchen är med i kampen.

Laguppställnignar

  • Real Madrid: Casillas; Arbeloa, Pepe, Ramos, Marcelo; Khedira, Alonso, Di Maria, Özil, Ronaldo; Benzema
  • Bayern München: Neuer; Lahm, Boateng, Badstuber, Alaba; Gustavo, Schweinsteiger, Robben, Kroos, Ribery; Gomez

Skriv en kommentar

Föregående artikel:

Nästa artikel: