Ishockey VM 2012 odds

Skrivet av Fredrik Andersson den 24 april, 2012

Ishockey VM 2012 har kommit i lite av skymundan eftersom det är Fotbolls-EM och OS i år. Här tänkte vi titta lite djupare och se vilka odds det finns och var man kan tjäna pengar.
Kanada är storfavoriter att vinna Ishockey VM 2012 och bet365 ger Kanada 3.40 i odds att vinna VM vilket vi på Oddsbonus.com ser som ett bra spel i dagsläget. Gruppspelet i årets hockey VM kommer att spela i Globen i Stockholm och i Hartwall Arena i Helsingfors. Slutspelet kommer att avgöras i Helsingfors.
Finland kommer att ha ett starkt publikstöd vilket även väger in när man tittar på oddset. Skulle Finland vinna Ishockey VM 2012 så ger det 5.50 i odds. Vi får så klart inte glömma Sverige som nästan alltid är med och tampas i slutstriden. Oddset för en svensk seger ligger på 5 just nu vilket även det är lite lockande att spela.
Man skulle även kunna tänka sig att spela på Kanada, Sverige och Finland och göra en vinst oavsett vilket lag som vinner. När sen Ishockey VM 2012 drar igång så kommer ni här kunna hitta lite mer ingående odds om varje enskild match.

Odds på vinnare av Ishockey-VM 2012

Ishockey VM 2012 börjar den 4 maj och pågår fram till den 20:e maj. Vi uppdaterar odds löpande så titta tillbaka då och då för bästa odds.

Skriv en kommentar

Föregående artikel:

Nästa artikel: