Barcelona Milan odds 3 april

Skrivet av Fredrik Andersson den 2 april, 2012

Den 3 april 2012 möter Barcelona Milan i Champions League och här hittar ni bästa odds på matchen. Som ni säkert vet så blev första matchen 0-0 när Milan spelade hemma på San Siro. Nu är det alltså dags för returen och den avgörande matchen i Barcelona. Det blir ingen lätt uppgift att vinna mot Barcelona på bortaplan. Det positiva är att Milan faktiskt inte behöver vinna för att gå vidare utan 1-1, 2-2 eller 3-3 säkrar också avancemang för Milan på grund av fler mål på bortaplan.

Bästa odds på Barcelona Milan 3 april 2012

Som ni ser så finns det riktigt bra odds på Milan, kanske med all rätt. Det känns trots allt lite lockande att spela en liten slant på Milan till 12 i odds. Det är inte ofta man får så högt odds på just Milan. Ett annat intressant spelalternativ kan vara att spela X2 vilket ger närmare 4 i odds här.

Barcelona Milan stream 3 april

För er som vill se matchen mellan Barcelona och Milan via live stream och samtidigt ska spela för lite pengar kan slå två flugor i en smäll. Gör så här för att få en gratis live stream på matchen.

  • Registrera ett konto på Nordicbet här.
  • Spela för 200 kr på valfri match.
  • Nordicbet bjuder alla kunder som spelar för 200 kr på 1 månad gratis Viaplay. Skicka e-post med ditt användarnamn och ordet VIAPLAY till welcome-se@nordicbet.com efter att du har registrerat dig via länken ovan.

Förra matchen kändes som en öppen historia där vilket lag som helst hade kunna vinna. Blir det samma visa idag den 3 april så känns det väldigt spelvärt att spela på Milan.

{ 1 comment… read it below or add one }

JonteT 2 april, 2012 kl. 19:03

Det finns inte en snöbolls chans i helvete att Milan vinner detta. Barcelona förlorar aldrig på hemmaplan i Champions League. Ni kommer att få se ett Barcelona med både en och två växlar till.

Skriv en kommentar

Föregående artikel:

Nästa artikel: