Odds på ny programledare för Bingolotto

Skrivet av Johanna Larsson den 30 mars, 2012

Leif Loket Olsson är mest känd för sin tid som programledare för Bingolott och nu är det dags att välja en ny programledare. Här hittar du odds på de olika alternativen vilket gör det möjligt att satsa pengar på vem just du tror tar över Bingolotto.

Andra kända programledare för Bingolotto genom tiderna är Lasse Kroner, Lotta Engberg och nu senast Jan Bylund. Spelbolagen spekulerar nu i att Bylund ska avgå och frågan är vem som då tar över. En högoddsare som man får 14 gånger pengarna för är Babsan. Satsar du 100 kronor på Babsan så får du 1400 kronor tillbaka om han skulle bli nästa programledare för Bingolotto. Att Leif Loket Olsson skulle bli programledare igen är det som spelbolagen tror mest på just nu. Här nedan hittar ni odds på vem som kommer att bli ny programledare för Bingolotto.

Skriv en kommentar

Föregående artikel:

Nästa artikel: