Milan Barcelona odds 28 mars 2012

Skrivet av Johanna Larsson den 26 mars, 2012

Den 28 mars 2012 möter Milan Barcelona i Champions League och här kan ni jämföra odds från nästan alla spelbolag. På onsdag kan vi räkna med fotbollsunderhållning i världsklass och för att höja spänningen ännu lite så kan man lägga ett spel på denna match. Milan har varit ett av få lag som tagit poäng borta på Camp Nou den senaste tiden och hemma kan Milan ställa till det för Barcelona.

Bästa odds på Milan mot Barcelona 28 mars 2012

Milan är pressade att vinna hemma mot Barcelona och kommer att gå för det till 100 %. Zlatan Ibrahomivic är i riktigt bra form och kan ställa till det för Barcelonas försvar. Tyvärr tappar Milan en viktig back i form av Thiago Silva och det kan få en avgörande roll den 28 mars. Barcelona är inget övermänskligt lag på bortaplan. Som ni ser på oddset i denna match så ger det inget att spela på Barcelona. Istället kan ett chansspel på Milan betala sig väldigt bra. Ett oavgjort resultat känns ganska osannolikt då Milan är nästan tvingade att vinna hemma för att sen kanske klara sig på oavgjort borta.

Milan Barcelona Live Stream 28 mars

För er som vill se denna match live (det vill säga alla) så finns det ett erbjudande man kan utnyttja för att få tillgång till matchen ganska billigt eller till och med gratis om man ska spela på matchen. Lägger du ett spel på 200 kr hos bwin så får du tillgång till 1 månad Viaplay och kan se matchen live. Du får även en insättningsbonus på 600 kr. Läs mer om detta erbjudande här.

Hur slutar matchen?

  • Barcelona vinner (45%, 13 Votes)
  • Milan vinner (34%, 10 Votes)
  • Oavgjort (21%, 6 Votes)

Total Voters: 29

Loading ... Loading ...

Skriv en kommentar

Föregående artikel:

Nästa artikel: