Lets Dance 2012 odds

Skrivet av Roy Sennert den 31 mars, 2012

Vem vinner Lets Dance 2012? Vi har odds från spelbolagen och kan konstatera att Frithiofsson som tidigare brutit ett ben på sin danspartners inte är en av favoriterna. Tror du dig veta vilket par som vinner Lets Dance 2012? Då har du här möjlighet att tjäna bra med pengar genom att spela på det paret som du tror på.

I år är det många tävlande med atletiska förutsättningar. Allt från artister till modeller och fotbollsspelare. När det gäller dans så måste man vara bra på alla plan och även ha det lilla extra. Här nedan hittar ni odds på de olika alternativen och längst ner kan ni lägga era spel.

  • Helena Paparizou och David Watson – 3.70
  • Pernilla Wahlgren och Tobias Bader – 4.00
  • Anton Hysén och Sigrid Bernson – 5.00
  • Anders Timell och Cecilia Ehrling – 6.50
  • Camilla Läckberg och Kristjan Lootus – 8.00
  • Marcus Schenkenberg och Maria Bild – 9.75
  • Molly Nutley och Calle Sterner – 9.76
  • Camilla Henemark och Tobias Karlsson – 5.00
  • Pär-Ola Nyström och Jeanette Carlsson – 15.00
  • Bengt Frithiofsson och Oksana Spichak – 20.00

>> Spela till ovan odds på Betsson här

Du som är ny kund på Betsson har även rätt till en bonus. Denna bonus ger dig 100 % av din insättning upp till 1000 kronor. Det är alltså ett bra sätt att snabbt bygga upp sin spelkassa och man kan med hjälp av den bonusen ”spela för andras pengar”.

Lycka till med era spel på Lets Dance 2012.

Skriv en kommentar

Föregående artikel:

Nästa artikel: