Gratisspel på Chelsea Napoli 14 mars

Skrivet av Fredrik Andersson den 13 mars, 2012

Imorgon den 14 mars spelar Chelsea mot Napoli i Champions League och det blir en riktigt spännande match. Ni som vill spela på denna match ska passa på att dra nytta av ett gratisspel som bet365 just nu delar ut. För att få ditt gratisspel på Chelsea mot Napoli så behöver du bara följa några enkla steg här nedan.

  • Registrera dig på bet365 om du inte redan har ett konto.
  • Lägg ett spel på matchen Chelsea mot Napoli innan avspark den 14 mars.
  • Så fort matchen mellan Chelsea och Napoli har startat så kan du lägga ett livespel på vilken ”In-Play market” som helst.
  • Om ditt första livespel förlorar så får du tillbaka insatsen upp till samma summa som du spelade ditt första spel på Chelsea mot Napoli (max 500 kr).

Ni som kan det här med sportsbetting ser att det är ett riktigt bra erbjudande som ni får här av bet365. Det finns många möjligheter till hedging och annat om man utnyttjar detta rätt. En annan fördel är att detta erbjudande gäller alla kunder så det är bara att köra.

Skriv en kommentar

Föregående artikel:

Nästa artikel: